Jennifer Lopez a făcut senzație într-o rochie transparentă. Cum a apărut diva la Festivalul Tribeca

09.06.2022, 20:08

Jennifer Lopez știe să întoarcă capetele pe un covor roșu. Starul pop și-a făcut apariția pe covorul roșu la premiera viitorului ei documentar Netflix, într-o rochie neagră transparentă, cu detalii îndrăznețe. Jennifer a ales un machiaj glamour, cu ruj nude glossy și machiaj al ochilor în stil smokey eye. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante, un clutch negru din catifea și sandale argintii cu toc înalt, pătrat. Documentarul Halftime al lui Jennifer Lopez va fi lansat oficial pe Netflix marți, 14 iunie.

Noul documentar al lui Jennifer Lopez, „Halftime”, a avut premiera în seara de deschidere a Festivalului Tribeca 2022, miercuri (8 iunie) la New York.

Cântăreața și actrița în vârstă de 52 de ani a uimit privitorii la premiera documentarului său Netflix Halftime, care a dat startul Festivalului de Film de la Tribeca săptămâna aceasta.  JLo, care este logodită cu Ben Affleck în ceea ce ea numește un „frumos” moment complet, și-a etalat faimoasa silueta într-o rochie neagră Tom Ford, cu decupaje îndrăznețe.

Jennifer Lopez uimește în rochie neagră sexy

JLo a zguduit covorul pentru premiera filmului ei într-o rochie lungă, neagră, cu mâneci lungi. Rochia în sine prezenta mai multe decupaje transparente, în principal pe părțile laterale ale picioarelor, secțiunii mediane și ale brațelor. Jennifer a ales un machiaj glamour, cu ruj nude glossy și machiaj al ochilor în stil smokey eye. Ea a accesorizat look-ul cu o pereche de cercei cu diamante, un clutch negru din catifea și sandale argintii cu toc înalt, pătrat. Actrița Marry Me a accesorizat cu bijuterii strălucitoare Lorraine Schwartz, împreună cu inelul ei de logodnă, despre care se zvonește că a costat aproximativ 3,36 milioane de dolari.

Lopez a distribuit o fotografie cu aspectul ei pe Instagram cu legenda „Premiere @netflix #TribecaFilmFestival #Tribeca”.

Vedeta a suferit de anxietate

Vorbind cu ET Online la premieră, JLo a spus că este „anxioasă, dar încântată” pentru lansarea sa. Lopez vorbește despre modul în care a depășit luptele de a fi în ochii publicului și de a face față lucrurilor negative care i s-au spus de-a lungul anilor.

“A fost greu. Pur și simplu aveam o stimă de sine foarte scăzută. Trebuia doar să-mi dau seama cine sunt și să cred în asta și să nu cred nimic altceva”, spune ea în trailer.

Documentarul prezintă în primul rând toată munca pe care Lopez și echipa ei au depus-o în pregătirea spectacolului de pauză, despre care a vorbit în aparițiile anterioare. Anterior, ea s-a emoționat în timpul unui interviu la The Tonight Show când s-a gândit la cât de multă muncă a fost depusă în prestația reputată.

„M-am emoționat pentru că am muncit din greu. Am început să repetim în noiembrie pentru setul meu și a fost doar în fiecare zi. Este o perioadă scurtă de timp… dar sunt atât de multe în acel moment și sunt sute de oameni”, a spus ea.

Diva s-a logodit cu Ben Affleck

Vedeta a vorbit despre logodna ei cu Ben Affleck în aprilie, împărtășind fanilor detalii intime ale momentului romantic.

Cuplul de la Hollywood și-a reaprins dragostea anul trecut – după despărțirea lui Lopez de fostul logodnic Alex Rodriguez – cu Lopez.

„Sâmbătă seara, în timp ce eram în locul meu preferat de pe pământ (în baia cu spumă), frumosul meu partener s-a pus pe un genunchi și m-a cerut în căsătorie”, a scris mama a doi copii.

„Am fost luată prin surprindere și m-am uitat în ochii lui zâmbind și plângând în același timp, încercând din greu să înțeleg faptul că, după 20 de ani, asta se întâmpla din nou, am rămas cu adevărat fără cuvinte Am spus „DA, desigur că este un DA”.

Ea a adăugat: „Zâmbeam atât de mult și lacrimile îmi curgeau pe față, simțindu-mă atât de incredibil de fericită. A fost cel mai romantic lucru pe care mi l-am putut imagina vreodată… Doar o sâmbătă seara liniștită acasă, doi oameni promițând să fie mereu acolo unul pentru celălalt. Doi oameni foarte norocoși. Care au avut o a doua șansă la dragostea adevărată.”

 

citește și...