Jennifer Lopez este acuzată că are relații cu bărbați mai tineri și mai atrăgători. “Bărbații până la 33 de ani sunt cu adevărat inutili”

13.10.2022, 20:05

Jennifer Lopez este un megastar care este cunoscută pentru că are o atenție mediatică largă, în special pentru relațiile sale. Ea vorbește deseori despre viața personală și despre alegerile sale atunci când acest lucru impune luarea unei poziții ferme într-o anumită situație. A fost o vreme când a declarat că bărbații sub 33 de ani sunt “inutili”, chiar dacă a fost acuzată că a avut relații cu bărbați mai tineri.

Cântăreața-actriță în vârstă de 53 de ani este una dintre cele mai influente femei din lume și este cunoscută pentru cariera sa promițătoare. Nu există nicio îndoială că ea este un mentor atunci când vine vorba de înțelegerea experienței sale. Cu toate acestea, este ea un bun mentor atunci când vine vorba de relații?

Într-un episod din 2018 al seriei video Swipe Sessions de la Tinder, actrița în vârstă de 53 de ani, Jennifer Lopez și-a exprimat opiniile cu privire la întâlnirile cu bărbați mai tineri. În timpul acelei sesiuni, ea încerca să o ajute pe o cântăreață pe nume Brooke să meargaă întâlnirile Tinder. Aceasta din urmă împărtășise că își dorea un tip de bărbat care să “taie lemne”.

“Bărbații până la 33 de ani sunt cu adevărat inutili”

In timp ce căuta posibile potriviri, s-a oprit asupra unui tip pe nume Maurice, pe atunci un manager de social media în vârstă de 29 de ani, când cântăreața-actriță și-a împărtășit opinia: “Bărbații până la 33 de ani sunt cu adevărat inutili”.

În timp ce cea din urmă a fost cuplată cu un tip, mai târziu, Lopez a trebuit să se confrunte cu reacții negative pentru ceea ce a spus în acel moment.

“Nu mă întâlnesc cu bărbați mai tineri”

Actrița Selena nu numai că și-a exprimat părerea despre bărbații sub 30 de ani, dar a declarat, de asemenea, că nu se întâlnește cu bărbați mai tineri!

În timpul apariției sale la The Ellen DeGeneres Show în 2017, actrița a împărtășit,

“Nu mă întâlnesc cu bărbați mai tineri. Nu e ca și cum trebuie să fii mai tânăr, nu e vorba de asta. Pur și simplu cunoști oameni și dacă ies cu ei, ies cu ei. Dacă îmi plac, îmi plac, iar dacă nu, nu. Este vorba doar despre persoană. Este vorba despre cine sunt, nu are nimic de-a face cu vârsta”, a adăugat ea.

Ea a mai împărtășit: “Dacă sunt mai în vârstă, sunt mai în vârstă. Dacă sunt mai tineri, sunt mai tineri. Nu contează. Contează dacă mă simt atrasă sau nu de ei sau nu, atrasă de spiritul lor, de sufletul lor, de orice energie ar avea.”

Pentru cei neavizați, în 2011, când artista avea 42 de ani, ea s-a întâlnit cu fostul dansator Casper Smart, care avea doar 24 de ani la acea vreme. În ciuda diferenței majore de vârstă, fostul cuplu și-a menținut relația până în august 2016.

În timp ce mulți au crezut că se referea la fostul ei iubit, ea se referea de fapt la Drake, cu care a avut o relație romantică la sfârșitul anului 2016, însă viața lor amoroasă a fost de scurtă durată.

citește și...