Jennifer Lopez își șterge conținutul și poza de profil de pe Instagram

24.11.2022, 16:10

‘Diva din Bronx’, Jennifer Lopez, și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare prin dispariția întregului conținut de pe contul său de Instagram și prin schimbarea fotografiei de profil cu o imagine neagră, fără niciun mesaj sau motiv aparent. Un reprezentant al lui Lopez a refuzat să comenteze. 

Fără nicio explicație, conturile de socializare ale lui Jennifer Lopez s-au înnegrit, iar Instagram-ul ei foarte urmărit a fost complet șters.

Contul de Instagram al cântăreței, actriței și producătoarei – care, cu 226 de milioane de urmăritori, este cea mai urmărită platformă a sa – arăta, începând de la sfârșitul zilei de marți, că brusc nu mai avea nicio postare, iar poza de profil a fost înlocuită cu o imagine neagră solidă.

Celebritățile au eliminat conturile de social-media înainte de un anunț important

Conturile Twitter (45,5 milioane de urmăritori) și TikTok (15,4 milioane) ale lui Lo au înlocuit, de asemenea, pozele de profil cu o imagine neagră, dar pe aceste platforme postările ei anterioare nu fuseseră șterse. Pe Facebook, unde Lopez are 60 de milioane de urmăritori, ea și-a actualizat poza de profil și poza de copertă cu o imagine în care apare scris “jennifer lopez”.

Un reprezentant al lui Lopez a refuzat să comenteze. În trecut, celebritățile și muzicienii au eliminat conturile de social-media înainte de un anunț important, cum ar fi un album.

Prima persoană de origine latină care a primit premiul Generation Award

Cel mai recent album de studio al lui Lopez, “A.K.A.”, a fost lansat în 2014. Ea a cântat la spectacolul din pauza Super Bowl 2020 alături de Shakira, care a stat la baza documentarului Netflix “Halftime”, lansat la începutul acestui an.

Pe plan cinematografic, ea a jucat cel mai recent în comedia romantică “Marry Me”, alături de Owen Wilson, și va apărea în “Shotgun Wedding”, alături de Josh Duhamel, programat pentru lansarea din decembrie. În cadrul unui pact pe mai mulți ani încheiat între Netflix și bannerul ei Nuyorican Productions, Lopez va juca rolul unei asasine în filmul de acțiune “The Mother”, programat să ajungă pe streamer anul viitor. În 2021, ea a lansat o linie de îngrijire a pielii, JLo Beauty.

Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară în Las Vegas, după ce cuplul și-a reluat relația de la începutul anilor 2000, iar ea a adoptat Affleck ca nume de familie legal.

Lopez este singura artistă care a avut un film și un album nr. 1 în SUA simultan, “The Wedding Planner” și “J.Lo” în 2001. În acest an, ea a devenit prima persoană de origine latină care a primit premiul Generation Award la ediția 2022 a MTV Movie & TV Awards.

citește și...