Cea mai recentă dramă a lui Jennifer Lopez: Copiii preferă să stea departe de ea

16.11.2022, 14:00

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit după 20 de ani de despărțire. Cu toate acestea, în ciuda faptului că nunta lor a fost una dintre cele mai controversate ale anului, noua etapă pe care o traversează nu este atât de simplă pe cât pare, mai ales când vine vorba de copiii lor.

Copiii lui JLo sunt Emme și Maximilian, în timp ce Affleck îi are pe Violet, Seraphine și Samuel.

Să ai părinți celebri nu poate fi ușor, pentru că tot timpul ești privit sub lupă.

Copiii lui Jennifer Lopez nu vor să petreacă mult timp împreună ca familie

Acesta este unul dintre principalele motive pentru care Emme și Maximilian, copiii lui Jennifer Lopez, nu vor să petreacă mult timp împreună ca familie.

Cu toate acestea, însăși artista a explicat că încearcă în permanență să își determine copiii să încerce să se înțeleagă în casa pe care o împart împreună în Los Angeles, potrivit marca.com

“Mi-au rănit sentimentele. Am înțeles”

Potrivit lui Lopez într-un interviu pentru Vogue, uneori Emme și Maximilian preferă să stea departe de ea.

Cântăreața a povestit că, recent, unul dintre copiii ei a vrut să meargă la piață, dar nu au vrut ca ea sau Affleck să meargă cu ei din cauza inevitabilei agitații.

“Au spus: ‘Știi, e așa ceva când te duci tu, mamă’. Mi-au rănit sentimentele. Am înțeles”, a spus Lopez.

“Vor să petreacă timp cu prietenii lor când nu sunt supravegheați, urmăriți și fotografiați. Este o chestie. Nimeni nu se plânge, dar este un lucru.”

În plus, Jennifer a mai declarat că noua ei căsnicie a fost dificilă pentru copiii ei și că a trebuit să fie gestionată cu mare atenție.

“Tranziția este un proces care trebuie tratat cu foarte multă grijă”, a spus Lopez.

“Ei au atât de multe sentimente. Sunt adolescenți. Dar până acum merge foarte bine. Ceea ce sper să cultiv cu familia noastră este că copiii lui au un nou aliat în mine, iar copiii mei au un nou aliat în el, cineva care îi iubește cu adevărat și îi pasă de ei, dar care poate avea o perspectivă diferită și mă poate ajuta să văd lucruri pe care nu le pot vedea cu copiii mei, deoarece sunt atât de legat emoțional.”

citește și...