FOTO. Jennifer Lopez, în vârstă de 52 de ani, arată incredibil în lenjerie intimă

19.03.2022, 19:12

Tocmai când crezi că nu ar putea arăta mai bine, Jennifer Lopez mai face un pas. Actrița în vârstă de 52 de ani radiază cu încredere într-o nouă fotografie în lenjerie intimă postată pe Instagram și este cu adevărat sexy. Fanii au comentat. „QUEEEEEEEEN!!!!!!!” a comentat o persoană.  “Bunăciune!! Îmi place”, a scris altcineva.

Jennifer Lopez se numără printre cele mai cunoscute vedete de peste hotare, căci mereu reușește să-și cucerească publicul cu aparițiile sale.  Pe lângă talent, se poate mândri și cu corpul său parcă desprins din paginile revistelor de modă, de care are mare grijă.

În fotografie, vedeta Marry Me îmbracă un set din două piese de culoare neagră, cu o căptușeală din plasă cu buline, care îi permite pielii să vadă. Partea superioară are un decolteu căptușeală cu bretele în V, iar curelele sunt atașate în partea inferioară. Pentru a accesoriza ținuta, ea poartă ochelari de soare mari și negri și straturi de lanțuri de aur Dolce și Gabbana cu cercei asorți.

 

“Bunăciune!! Îmi place”

Fotografia face parte dintr-o campanie de ochelari pe care a făcut-o cu Dolce și Gabanna. În fotografiile pe care și le-a împărtășit, ea prezintă look-uri diferite, la fel de sexy:  un blazer și un body din dantelă asociat cu un corse.

Fanii au comentat. „QUEEEEEEEEN!!!!!!!” a comentat o persoană.  “Bunăciune!! Îmi place”, a scris altcineva.

Deși J. Lo este o adevarată divă – ea lucrează extrem de mult pentru a arăta în acest fel. Și în timp ce rutina ei de îngrijire a pielii ar putea să o ajute să obțină un ten strălucitor, antrenorul ei, David Kirsch, a declarat pentru Vogue în noiembrie că e serioasă în ceea ce privește dieta și exercițiile fizice.

„Jennifer este meticuloasă în ceea ce privește mâncarea, somnul și, în general, totul în viața ei”, a spus el. „Nu este doar un lucru fizic – este vorba despre a transforma fiecare aspect al vieții.”

Dieta lui Jennifer Lopez

Antrenorul său personal a dezvăluit ce regim urmează frumoasa celebritate. Veeta are grijă ca în farfuria sa să se regăsească doar alimente organice, bogate în nutrienți și vitamine, care îi oferă toată energia de care are nevoie.

Vedeta preferă legumele verzi, bogate în antioxidanți, în timp ce legumele bogate în zahăr, cum ar fi morcovii sau porumbul, sunt de evitat.  Pentru carbohidrați, preferatele sale sunt quinoa, cartofii dulci, orezul brun sau fulgii de ovăz.

citește și...