Jennifer Lopez își explică decizia de a-și schimba numele de familie: “Acum sunt doamna Affleck”

10.11.2022, 13:08

Jennifer Lopez a fost surprinsă de reacțiile de respingere în urma deciziei sale de a-și schimba numele de familie după nunta cu celebrul actor Ben Affleck. “Înțeleg că oamenii au sentimentele lor în legătură cu acest subiect, și este în regulă.  Dar dacă vrei să știi ce simt despre asta, simt că este romantic. Pentru mine încă mai transmite tradiție și romantism și poate că sunt genul acela de fată”

Cuplul s-a căsătorit la mijlocul acestui an, la aproape două decenii de la prima logodnă, iar noul lor capitol a început oficial în iulie, odată cu nunta din Las Vegas.

“Oamenii îmi vor spune în continuare Jennifer Lopez”, a declarat JLo pentru Vogue.

“Am mult control asupra propriei mele vieți”

“Dar numele meu legal va fi doamna Affleck, pentru că suntem uniți. Suntem soț și soție. Sunt mândră de asta. Nu cred că este o problemă”, a detaliat cântăreața.

“Se simte ca și cum ar fi o mișcare de putere, înțelegi ce vreau să spun? Am mult control asupra propriei mele vieți și a destinului meu și mă simt împuternicită ca femeie și ca persoană. Înțeleg că oamenii au sentimentele lor în legătură cu acest subiect, și este în regulă.  Dar dacă vrei să știi ce simt despre asta, simt că este romantic. Pentru mine încă mai transmite tradiție și romantism și poate că sunt genul acela de fată”, a declarat JLo pentru revistă.

O persoană specială

Vedeta a continuat să declare că Affleck este o persoană foarte specială pentru ea, lăsând să se înțeleagă că relația lor este mai puternică după ce au reușit să se reîntâlnească.

“Nu m-am ferit niciodată de faptul că, pentru mine, am simțit întotdeauna că acolo a existat o iubire adevărată, o dragoste adevărată”, a adăugat Lopez.

“Oamenii din viața mea știu că a fost o persoană foarte, foarte specială în viața mea. Când am reluat legătura, acele sentimente pentru mine erau încă foarte reale. Tot ce ne-am dorit vreodată a fost să ajungem într-un loc de pace în viețile noastre, unde să simțim cu adevărat acel tip de iubire pe care o simți când ești foarte tânăr și te întrebi dacă o poți avea din nou. Oare există? Este reală? Toate acele întrebări pe care cred că toată lumea le are. Treci prin toate aceste relații, cauți, te conectezi și te deconectezi de la oameni și te gândești: “Doamne, așa e viața?”. Dar calea spre asta este un mister pentru toată lumea.”

 

citește și...