Primele imagini de la nunta lui Jennifer Lopez cu Ben Affleck. Mireasa a uimit într-o rochie albă, cu o trenă uriașă. “Douăzeci de ani de răbdare”

21.08.2022, 13:37

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit sâmbătă, în cadrul unei ceremonii uimitoare, la proprietatea lor din Georgia, în valoare de 8,9 milioane de dolari. “Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”, a spus JLo.

Cuplul îndrăgostit, cunoscut sub numele afectuos de “Bennifer”, s-a sărutat, s-a îmbrățișat și nu s-a putut opri din zâmbit în timp ce își spuneau jurămintele în fața familiei și a prietenilor lor.

Ceremonia fastuoasă vine la o lună după ce și-au uimit fanii căsătorindu-se într-o nuntă discretă în Las Vegas, transmite The Sun.

JLo, o rochie albă personalizată Ralph Lauren

Cea mai recentă nuntă a fost mult mai luxoasă, iar JLo, în vârstă de 53 de ani, a uimit într-o rochie albă personalizată Ralph Lauren, cu o trenă uriașă și voal.

Actorul Ben, în vârstă de 50 de ani, a îmbrăcat un smoching alb și pantaloni negri.

Copiii vedetelor au avut un rol important la nuntă

Cei trei copii ai starului Batman Ben din căsătoria sa cu Jennifer Garner – Violet, 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Sam, 11 ani – au jucat un rol important în această zi, la fel ca și gemenii lui JLo, Emme și Max, 14 ani, din relația sa cu Marc Anthony.

Familia mixtă a coborât pe un covor alb lung în partea din spate a proprietății întinse care ducea spre o zonă de scaune unde cuplul și-a rostit jurămintele.

După ce au spus “Da, vreau”, ei s-au îndreptat spre un doc din lemn din incintă pentru fotografii romantice.

Starul hollywoodian și cel mai bun prieten al lui Ben, Matt Damon, a fost prezent, iar nume grele ale actoriei, Jane Fonda, George Clooney și Renee Zellweger, au fost invitați pentru petrecerea de după.

Au existat și absențe notabile, printre care fratele lui Ben, Casey, care se pare că nu a putut veni din cauza unor probleme legate de îngrijirea copiilor, și fosta lui Ben, Jennifer, cu care rămâne în relații bune.

 

Un invitat a fost luat cu ambulanţa direct de la petrecere

Weekendul nunții a început cu stângul după ce mama lui Ben a suferit o accidentare pe proprietate.

Potrivit Daily Mail, “mama lui, Christopher Anne Boldt, a căzut de pe pontonul lor, tăindu-se la picior și a fost transportată de urgență într-o ambulanță”.

O ambulanță a fost văzută cu sirenele pornite la proprietate.

Aceasta vine la doar o lună după ce megastarurile s-au căsătorit în Las Vegas, la două decenii de la prima lor logodnă.

La vremea respectivă, biroul de evidență a comitatului Clark a dezvăluit că vedeta muzicală și-a schimbat numele în “Jennifer Affleck”, deoarece certificatul lor de căsătorie ar fi fost luat cu o zi înainte de nuntă.

“Douăzeci de ani de răbdare”

În buletinul său informativ, JLo a scris: “Am reușit. Dragostea este frumoasă. Dragostea este bună. Și se pare că dragostea este răbdătoare. Douăzeci de ani de răbdare”.

Ea a continuat: “… Am zburat la Las Vegas, am stat la coadă pentru o licență cu alte patru cupluri, toate făcând aceeași călătorie spre capitala mondială a nunților. (…) Abia am reușit să ajungem la micuța capelă albă de nuntă până la miezul nopții. Au avut amabilitatea de a rămâne deschis până târziu câteva minute, ne-au lăsat să facem poze într-un Cadillac roz decapotabil.”

 

Mama a trei copii avea să ajungă să împărtășească o mulțime de fotografii din ziua specială, inclusiv o fotografie foarte intimă făcută în dimineața de după.

Istorie romantică

Relația lor a început când JLo și Ben au început să se întâlnească în 2002, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al filmului lor, Gigli, care a fost criticat.

Cei doi aveau să se logodească înainte de a se despărți, însă au găsit drumul înapoi unul la celălalt după ce JLo s-a despărțit de fosta vedetă de baseball Alex “A-Rod” Rodriguez în aprilie 2021.

Anterior, JLo a fost căsătorită cu Marc Anthony până în 2014 și au avut gemenii Emme și Max, ambii având acum 14 ani.

În ceea ce-l privește pe Ben, acesta a are trei copii, Violet, Seraphina și Samuel, cu fosta sa soție, Jennifer Garner, în vârstă de 50 de ani, acum fostă soție.

 

citește și...