Jennifer Lopez, în cel mai minuscul costum de baie! A strâns peste 6 milioane de like-uri

17.02.2020, 09:38
Jennifer Lopez, în cel mai minuscul costum de baie!  A strâns peste 6 milioane de like-uri
Jennifer Lopez, în cel mai muinuscul costum de baie! A strâns peste 6 milioane de like-uri

Celebra vedetă hollywoodiană Jennifer Lopez a încins atmosfera în mediul online, acolo unde a dat publicității o fotogrfie în care apare purtând un costum de baie minuscul.

Are 50 de ani, dar se poate lăuda cu un trup cu forme de invidiat. Conștientă de atuurile fizice pe care le are, Jennifer Lopez postează frecvent în mediul online imagini în care și arată formele în ținute sumare.

În cea mai recentă imagine pe care a făcut-o publică pe contul ei de Instagram, Jennifer Lopez apare într-un costum de baie de culoare albă, din două piese, care abia o acoperă.

Ceea ce atrage atenția este trupul foarte bine tonifiat al lui J. Lo.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Relaxed and recharged. ?

O postare distribuită de Jennifer Lopez (@jlo) pe

Fotografia în care Jennifer Lopez apare în costum de baie a adunat peste șase milioane de aprecieri din partea celor care o urmăresc pe vedetă pe rețelele de socializare.

Jennifer Lopez este una dintre cele mai iubite cântărețe și actrițe din showbiz-ul internațional. A fost măritată de trei ori. Timp de un an, între 1997 și 1998, ea a fost căsătorită cu Ojani Noa. Cea de-a doua sa căsnicie a fost cu Cris Judd, între anii 2001 și 2003. Jennifer Lopez a fost căsătorită cu Marc Anthony până în anul 2014. Din căsătoria lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony au rezultat gemenii Emme și Max, care au zece ani. Din anul 2017 trăiește o poveste de iubire cu Alex Rodriguez.

FOTO: Profimedia; Instagram

citește și...