Jennifer Lopez, aniversare uluitoare! Ce cadouri a primit la împlinirea a 50 de ani

25.07.2019, 18:13
Jennifer Lopez, aniversare uluitoare! Ce cadouri a primit la împlinirea a 50 de ani
Deși a împlinit o jumătate de secol, Jennifer Lopez arată fabulos

Jennifer Lopez a împlinit ieri o jumătate de secol de viață, prilej de mare sărbătoare și de „răsfățuri” excentrice din partea celor dragi. 

Conform presei de peste Ocean, solista a fost tratată ca o regină la schimbarea prefixului, iar cadourile pe care le-a primit sunt pur și simplu fabuloase. 

Diva latino și-a început ziua alături de logodnicul său, Alex Rodriguez, și de gemenii săi, care i-au urat „La mulți ani” imediat după ce s-a trezit. Cadoul pe care i l-a făcut partenerul său, cu care se va căsători în toamnă, a fost o super mașină, un Porsche roșu „împachetat” cu o fundiță aniversară supradimensionată. 

 

View this post on Instagram

 

It’s your party, Jennifer! Thank you for inviting all of us to share this special day with you. ? ? ?

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

A primit cheia orașului Miami

Pe seară, vedeta și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local de lux din Miami, alături de familie și de prietenii apropiați, printre care și celebrul DJ Khaled. Gemenii Max și Emme, copiii lui J.Lo și Marc Anthony, au pregătit un moment special pentru mama lor, cântându-i la petrecere.

Seara aniversară nu putea fi completă fără o surpriză de proporții din partea autorităților din Miami, care au decis să îi ofere artistei cheia orașului și au declarat 24 iunie Ziua J.Lo.

Vizibil emoționată și foarte fericită, artista s-a distrat și a dansat alături de cei dragi, demonstrând că și la 50 de ani poți avea o siluetă impecabilă și o energie debordantă. 

citește și...