FOTO | Jennifer Lopez și-a etalat abilitățile de dansatoare la bară pentru filmul „Hustlers”! 

19.11.2019, 13:56
FOTO | Jennifer Lopez și-a etalat abilitățile de dansatoare la bară pentru filmul „Hustlers”! 
Jennifer Lopez și-a etalat abilitățile de dansatoare la bară

Jennifer Lopez și-a etalat abilitățile de dansatoare la bară pentru filmul „Hustlers”. La 50 de ani, artista arată fabulos și mișcările sale lascive cu siguranță nu vor trece neobservate de public. 

Pe Jennifer Lopez o cunosc milioane de oameni de pe planetă și, de-a lungul anilor, au admirat-o în repetate rânduri în ipostaze pline de senzualitate. Cu toate acestea, nimic nu se compară cu scenele din cel mai recent film în care joacă artista, „Hustlers”.

Jennifer Lopez și-a etalat abilitățile de dansatoare la bară

Pelicula o prezintă pe J-Lo în rolul Ramonei, o stripperiță de succes de peste Ocean, iar ipostazele în care dansează la bară sunt pline de erotism și vor rămâne multă vreme în memoria publicului. 

Surprinzător, Jennifer a declarat, pentru presa străină, că nu a fost plătită deloc pentru acest rol: „Am participat la acest film pe gratis, am jucat și am produs pelicula. La fel ca Jenny from the Block, fac doar ceea ce iubesc”. 

Întrebată cum au fost momentele în care a trebuit să facă striptease, Lopez s-a destăinuit: „Eram foarte emoționată să urc pe scenă în fața a 300 de bărbați în timp ce eram îmbrăcată în acel mod. Purtam cea mai mică pereche de tanga din lume, eu o numesc ață dentară. Atunci când sunt la un cincert, port trei straturi de dresuri și nu numai, însă la filmări am primit această provocare. A trebuit să o fac, să am atitudine și curaj, cum ar fi avut Ramona. Ținuta și atitudinea ei m-au inspirat să am încredere în mine și să mă comport ca și cum scena îmi aparține”. 

Foto: Profimedia

citește și...