Jennifer Lopez împărtășește o amintire pe care o are cu fostul soț Marc Anthony

17.10.2022, 18:05

Deși Jennifer Lopez (53 de ani) și Marc Anthony (54 de ani) și-au încheiat relația în urmă cu aproape un deceniu, în urma căreia s-au născut gemenii Emme și Max (14 ani), “Diva din Bronx” și cântărețul de salsa păstrează o prietenie foarte bună, afecțiunea și respectul lor în plan personal și profesional fiind încă intacte.

Ea este căsătorită cu Ben Affleck. Nunta lor a fost, la propriu, o nuntă de film, iar odată cu ea și-a văzut împlinit visul de a se alătura celui pe care îl considera marea ei iubire.

Dar înainte de Ben, Jennfier Lopez a fost cu Marc Anthony, tatăl celor doi copii ai ei, Emma și Max. Și, deși relația lor s-a încheiat, afecțiunea și respectul, atât personal, cât și profesional, rămân intacte.

Jennifer Lopez împărtășește o amintire pe care o are cu fostul soț Marc Anthony

Actrița a precizat mereu marea admirație pe care o simte pentru fostul ei partener, iar dovadă în acest sens a fost și recenta publicare a lui JLo pe contul său oficial de Instagram, interpreta împărtășind cu urmăritorii săi o amintire cu totul specială. Un moment din viața și din opera sa în care portoricanul a fost o parte fundamentală.

“Acesta a fost primul film pe care l-am produs pentru Nuyorican Productions! Sunt extrem de mândru de ea. Am parcurs un drum lung… Grozavă poveste. Mare distribuție. Minunată interpretare”, a scris Jennifer în postarea însoțită de un scurt clip din filmul în care a jucat alături de Marc Anthony, El Cantante.

Unul dintre cele mai mari succese ale sale

Se știe că cele două vedete au împărtășit mai mult decât dragostea în timpul idilei lor, pasiunea pentru muzică și film, și tocmai în fața marelui ecran și-au unit talentele pentru a realiza unul dintre cele mai importante filme din cariera lor profesională. Marc l-a interpretat pe legendarul cântăreț de salsa, Hector Lavoe, iar JLo a jucat rolul soției sale, Puchi.

El cantante a fost unul dintre cele mai mari succese ale sale, la care Jen a făcut o mențiune foarte emoționantă pe rețelele sale de socializare.

“Acesta a fost primul film pe care l-am produs cu Nuyorican Productions! Sunt extrem de mândră A trecut mult timp de când a venit… Grozavă poveste. Mari actori. Spectacole grozave”, a scris ea.

Filmul a fost lansat în 2007, în condițiile unei așteptări uriașe pentru că în el apărea acest cuplu. Criticile primite au avut câte puțin din toate, dar, pentru mulți, lucrul de netăgăduit a fost chimia dintre Marc și JLo în personajele lor respective, Héctor și soția sa Puchi.

 

citește și...