Jennifer Lopez: Bona celor doi copii ai ei a demisionat după o săptămână; iată adevăratul motiv

07.11.2022, 19:00

Programul încărcat al lui JLo și condițiile de muncă insuportabile au fost prea mult pentru ea. Copiii gemeni ai lui Jennifer Lopez, Max și Emme, nu mai sunt copii, întrucât amândoi au împlinit 14 ani în februarie, așa că, evident, nu mai au nevoie de o bonă. Dar cea care le-a fost bonă cu ani în urmă, renunță după ce a stat cu ei doar o săptămână. Și al doilea.

“Nu-ți poți imagina cum este să fii mamă până nu devii mamă”, a spus Lopez. “Obișnuiam să le dau mereu sfaturi prietenilor mei care au copii, iar ei se uitau la mine de parcă aș fi avut trei capete. Și apoi, când le-am avut, în momentul în care le-am avut, mi-am cerut literalmente scuze tuturor prietenilor mei”, a spus JLo.

Când erau mici, gemenii aveau nevoie de atenție, deoarece programul încărcat al mamei lor o împiedica să petreacă cu ei atât de mult timp cât își dorea. În mod normal, celebritățile precum JLo angajează câte o bonă pentru fiecare copil, deși Jennifer a optat pentru una singură, potrivit marca.com.

Lui JLo i-a fost greu să găsească pe cineva care să aibă grijă de copiii ei.

“În mod normal, persoanele care câștigă sume mari de bani și au multe obligații profesionale și sociale angajează o bonă pentru fiecare copil, în special pentru nou-născuți. Dar este ca și cum Jennifer se aștepta ca o singură bonă să aibă grijă de ambii gemeni, dar să lucreze 16 ore pe zi, șapte zile pe săptămână!”, a dezvăluit o persoană apropiată lui Lopez pentru ‘National Enquirer’.

Prima dădacă a demisionat în decurs de o săptămână, așa că au angajat rapid o a doua dădacă. “Au angajat o a doua dădacă, care a fost minunată cu gemenii, dar nu a putut face față să lucreze atâtea ore fără pauză”, a continuat sursa. “După ce bona respectivă a demisionat, cuplul a început să caute cu disperare bona numărul trei”, a adăugat el.

Cariera ei i-a afectat copiii

JLo nu a vorbit niciodată despre diversele bone care au părăsit-o aproape imediat, dar a spus cum i-a afectat cariera sa pe copiii ei.

“Fiul meu mi-a spus săptămâna aceasta: ‘Mamă, aș vrea să programez… un picnic cu tine săptămâna aceasta, pentru că știu că ai lucrat mult'”, a dezvăluit Lopez în 2017.

“A fost cu mine la New York, dar totuși, mi-a spus: “Aș vrea să programăm un picnic pentru vinerea viitoare, pentru că avem nevoie de mai mult timp de calitate”. Iar eu am spus: “Bine, dragă”.”

citește și...