Ce legătură există între Vladimir Putin și Jennifer Lopez. Diva a plătit o sumă colosală unui oligarh rus

18.03.2022, 16:21

Jennifer Lopez și Ben Affleck par să aibă o legătură un fost ofițer KGB rus. Când Jennifer Lopez și Ben Affleck au confirmat știrile tabloide potrivit cărora s-au împăcat, se pare că au ales un fundal plin de farmec pentru o ședință foto pe Instagram: un iaht de lux numit Valerie în timp ce naviga pe Marea Mediteraneană.

Superyacht-ul de 150 de milioane de dolari, Valerie, a fost confiscat de oficiali din Spania pe 14 martie. Două surse pentru Reuters au declarat că superyacht-ul de 85 de metri (279 ft) îi aparține lui Serghei Chemezov, CEO al conglomeratului de stat rus Rostec și fost agent KGB care i-a servit lui Vladimir Putin.

Fotografii și un videoclip postate de Lopez pe contul ei de Instagram în iulie o arată pe divă și pe Affleck la bordul unui iaht pe mare. Caracteristicile iahtului văzute în aceste imagini se potrivesc cu cele găsite în pozele promoționale pentru Valerie.

Legătura dintre Vladimir Putin și Jennifer Lopez

Lopez și Affleck au închiriat iahtul vara trecută pentru a sărbători împlinirea a 52 de ani a cântăreței și relansarea dragostei lor. Fotografiile și videoclipurile distribuite pe Instagram-ul lui Lopez din vacanță se potrivesc cu imaginile promoționale pentru Valerie enumerate pe site, așa cum a raportat prima dată de Insider.

Lopez și Affleck au închiriat Valerie în iulie 2021, potrivit Boat International. Iahtul găzduiește 17 oaspeți în nouă cabine, conține o piscină de șase metri, mai multe jacuzzi și are propriul heliport. Iahtul este listat pentru vânzare cu Dynamiq Sales and Charter pentru 89 de milioane de euro (98 de milioane de dolari), după ce a fost listat inițial pentru 120 de milioane de euro.

Lista de pe site-ul Dynamiq spune: „Într-o stare excelentă, cu un singur proprietar  și nu a fost niciodată închiriată, Valerie a fost construită de Lürssen în 2011 și a suferit o reparație amplă în 2019”.

Cât i-a costat pe cei doi îndrăgostiți

Valerie aparține unui oligarh rus care este foarte bun prieten cu Vladimir Putin. Valoarea vasului este estimată la 140 milioane de dolari, iar prețul de închiriere pornește de la 1,1 milioane de dolari.

Conform listării Dynamiq, Valerie are un echipaj de 27, cu spațiu pentru 17 oaspeți în nouă cabine „bine amenajate” și o cabină suplimentară pentru creșă și personal pe punțile superioare și inferioare.

Nava este înregistrată pe numele fiicei vitrege a lui Chemezov, Anastasia Ignatova, printr-o companie din Insulele Virgine Britanice, potrivit unui raport din 2021 publicat după scurgerea de informații Pandora Papers.

Sechestrarea superyacht-ului de 150 de milioane de dolari urmează unei serii de sancțiuni impuse Rusiei, care investighează proprietatea superiahturilor asociate cu oligarhii ruși pe fondul invaziei ruse a Ucrainei.

Săptămâna aceasta, un mega-yacht de 530 de milioane de lire sterline deținut de oligarhul rus Andrey Melnichenko a fost confiscat de autoritățile italiene.

 O organizație americană pentru drepturile omului  o critică pe Jennifer Lopez

În 2013, Jennifer Lopez a fost criticată de o organizație americană pentru drepturile omului pentru că a acceptat taxe profitabile pentru a cânta pentru „unii dintre cei mai răi bătăuși ai lumii”. Potrivit Fundației pentru Drepturile Omului (HRF), se spune că cântăreața devenită actriță ar fi plătit onorarii de peste 10 milioane de dolari pentru „serenadele escrocilor și dictatorilor”.

 

citește și...