Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale. ”Au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”

27.09.2020, 10:40
Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale. ”Au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID
Florin Zamfirescu, acuzații grave după moartea soacrei sale. ”Au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID"

Renumitul actor Florin Zamfirescu face acuzații șocante după ce soacra sa s-a stins din viață.

Florin Zamfirescu a făcut dezvăluiri cutremurătoare, la câteva luni după moartea soacrei sale. Aceasta ar fi fost declarată decedată din cauza noului coronavirus.

“A murit socra mea anul acesta, a închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit”, a declarat Florin Zamfirescu la emisiunea ”Obiectiv”, de la postul de televiziune Antena 3.

”A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”, a adăugat acesta.

Florin Zamfirescu, afectat de pandemie

Florin Zamfirescu a mai declarat la emisiunea respectivă și cum a fost afectat de pandemia de coronavirus.

“Personal, pandemia COVID mi-a distrus munca de şase luni”, a afirmat artistul.

”E pandemie şi urcaţi-vă toţi în copaci, nu aveţi voie să atingeţi pământul. Şi după aceea, ni se spune cine vrea să joace şi teatru. Asta ne duce spre maimuţă, încet-încet retrogradăm vertiginos spre postura de urangutan”, a mai comentat el.

Florin Zamfirescu s-a arătat revoltat și de faptul că se merge la vot în plină pandemie.

“Suntem minţiţi în faţă, batjocoriţi în faţă. Eu asta reclam, vreau răspunsuri credibile la întrebări.

Dar putem merge la vot liniştiţi, s-a suspendat COVID pentru o zi”, a mai afirmat binecunoscutul actor.

Românii votează azi la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, care au loc astăzi, 27 septembrie, românii vor merge la urne pentru a-i vota pe cei care vor conduce administrația din localitățile în care sunt stabiliți. Secțiile de votare s-au deschis la ora 7:00. Alegătorii își pot exprima dreptul la vot până la ora 21:00, oră la care toate secțiile se închid. Pentru a-și putea exprima votul la alegerile locale, pe cetățenii trebuie să meargă la secțiile la care sunt arondați și să aibă la ei acte prin care să-și dovedească identitatea.

Alegătorii care se vor prezenta la urne vor trebui să poarte mască de protecție în cabina de vot. În cazul în care au uitat masca acasă, autoritățile le pun la dispoziție în secția de votare unde va fi și dezinfectant.

citește și...