Jean Paler, despre problemele de sănătate pe care le-a avut. ”La un moment dat inima a luat-o razna”

10.07.2020, 11:56
Jean Paler, despre problemele de sănătate pe care le-a avut. ”La un moment dat inima a luat-o razna”
Jean Paler, despre problemele de sănătate pe care le-a avut. ”La un moment dat inima a luat-o razna”

Actorul de comedie Jean Paler a dezvăluit cum se simte după ce s-a confruntat cu mari probleme de sănătate.

Jean Paler a avut mari probleme de sănătate. A suferit un infarct, iar ulterior a avut  o operaţie la inimă, în mai 2019. Actorul a fost prezent în platoul emisiunii pe care Cătălin Măruță o prezintă la postul de televiziune Pro TV. Acesta a vorbit despre starea sa de sănătate din prezent.

”Am patru stenturi și un defibrilator. Și la un moment dat inima a luat-o razna, că mai pleacă… Am avut pulsul 300 și aparatul de la inimă a luat-o razna”, a spus celebrul artist, care a afirmat că în prezent se simte bine.

”Prima oară când am făcut infarctul, acum 12 ani, am căzut în casă, lângă ușă, și am stat așa în stare de inconștiență vreo două ore și jumătate. Și m-am trezit din senin, pur și simplu. Și îmi căzuse din buzunar telefonul. Și am văzut la lumina becurilor de pe hol lucin ceva. Și am reușit încet-încet să prind telefonul și să-l trag lângă mine. Deja începusem să-mi dau seama că nu e bine cu mine. Primul număr era al șoferului care mă aduce când fac naveta de la Sinaia, când vin la televiziuni, la teatru. A venit și m-au găsit și au dat telefon la salvare”, și-a amintit Jean Paler.

Pleacă în turneu pe litoral

Jean Paler a anunțat că urmează să plece în  turneu pe litoralul Mării Negre.

”Iau medicamente care costă de te zăpăcesc, costă cât cuprinde. E foate grea perioada asta. Începem săptămâna viitoare mergem la mare, începem turneul pe litoral. Începem de săptămââna viitoare spectacolul ”Stele de cinci stele”. Am fost și anul trecut. Mă duc pentru energia oamenilor și mă autoîncarc și eu. Nu mi-e frică de coronavirus. Dacă e să pleci, te ia și din fața altarului…

M-am mai îngrășat, medicul mi-a spus să mai dau jos. Dar o să dau acum, în perioada litoralului că e de alergat și sunt spectacolele, mesele nu mai unt la timp și mănânci pe apucate”, a mai spus Jean Paler la emisiunea ”La Măruță”.

citește și...