Jean Paler a fost uitat de sărbători: „Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare”

24.12.2021, 14:44
Jean Paler a fost uitat de sărbători: „Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare”
Pensia modică pe care o primește de la stat Jean Paler! Cu cât trăiește lunar actorul

Jean Paler se declară dezamăgit în perioada sărbătorilor de iarnă. Artistul se simte foarte trist și spune că nu a primit nicio ofertă de muncă, chiar dacă și-a exprimat interesul în acest sens. Actorul spune că a fost uitat. Anul acesta artistul face sărbătorile acasă, nu pe scenă, ca în alţi ani.

Jean Paler s-a retras la Sinaia, acolo unde locuiește de o bună perioadă şi acolo va petrece și sărbătorile de iarnă. Artistul a fost întristat foarte tare de faptul că nu a mai fost chemat la evenimente de Crăciun şi de Revelion.

Actorul mărturisește că anul acesta a fost pentru el un pic mai bine față de anul trecut.

Jean Paler: “De Crăciun anul acesta stau acasă. Și de Revelion”

„Încă locuiesc în Sinaia. De Crăciun anul acesta stau acasă. Și de Revelion. Anul acesta am cântat o lună de zile la mare și, pentru mine, a fost un pic mai bine decât anul trecut… ca public, ca toate… Sunt puțin răgușit. Am băut un suc rece. Am petrecut de ziua mea cu ai mei, au făcut un drum la mine. Seara am urcat pe scenă la Sala Palatului, iar înainte m-au serbat cei de la Observator “, spune Jean Paler pentru click.ro.

Întrebat dacă a primit vreo ofertă pentru a presta de Crăciun sau Revelion, Jean Paler a infirmat și a spus că în aceeași situație se află mulți colegi de-ai lui. Umorul este cel ce nu a dispărut din viața artistului, actorul fiind pus pe glume, în stilul caracteristic.

Jean Paler nu a mai fost chemat la spectacole

„Nu! Nu am primit nicio ofertă, nicio chemare, dar sunt bun de muncă și de spectacole. Acum e prea târziu să mă mai cheme cineva. Sâmbătă e Crăciunul, cine să mă mai cheme? Peste o săptămână Revelionul, iar eu stau acasă, nu prestez! Unii aduc DJ și nu mai angajează artiști! Am vorbit și cu mai mulți colegi de-ai mei și mulți dintre ei stau acasă anul acesta. Aștept botezuri, cumetrii, divorțuri… Unii serbează și divorțurile! Poate mă împac eu bine cu mireasa și plec cu ea!”, a mai spus actorul.

În ceea ce privește problemele de sănătate, Jean Paler spune că se află în mâinile lui Dumnezeu. În ultimii ani, artistul s-a confruntat cu serioase probleme cardiace.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul

„Am patru stenturi și un defribilator… Iau și acum pastile pentru inimă. Fără ele nu funcționează ”Pitpalacul”.Sunt dependent de ele, până dau de lucru la ”pupă”. Cum ne este scris în destin, nu-l schimbăm! Dacă ești sărac, sărac mori! Doar printr-o minune… a fugit vreo rudă prin America și-ți lasă ceva moștenire… “, a adăugat acesta.

În anul 2018, Jean Paler declara într-un interviu că pensia pe care o primește lunar e în valoare de 840 de lei. După anumite măriri, a ajuns la suma de 920 de lei.  Actorul nu își poate achiziționa nici măcar toate medicamentele de care are nevoie ca să supraviețuiască cu acesti bani.

Pensia rușinoasă pe care o câștigă Jean Paler

„Iau 840 de lei. Ce poți face cu acești bani, când ai de plătit lumina și întreținerea, un pumn de medicamente, dar și mâncarea? Am auzit că va mai crește, va ajunge cam pe la 920 de lei, dar ce să mai cumpăr de diferență? Zilnic, încă un pic de parizer”, a spus acesta pentru click.ro.

citește și...