Jean de la Craiova, victima hackerilor. ”Vreo 200 de milioane tot s-au luat”

03.03.2021, 12:35
Jean de la Craiova, victima hackerilor. ”Vreo 200 de milioane tot s-au luat”

Jean de la Craiova a povestit că a căzut victimă hackerilor. Acesta a rămas fără o sumă importantă de bani, însă a reușit să o recupereze.

Binecunoscutul artrist Jean de la Craiova a mărturisit că a fost și el victima hackerilor. Acesta a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, că o grupare infracțională i-a golit cardurile și i-a clonat numărul de telefon și conturile de pe rețelele de socializare.

Jean de la Craiova, victima hackerilor. ”Într-o zi s-a întâmplat totul”

Jean de la Craiova a dat amănunte despre cele întâmplate, dezvăluind că i-au fost luate din cont în jur de 200 de milioane. ”Nu știu cum s-a întâmplat, dar până la urmă a fost prinsă întreaga rețea. Am avut o problemă într-o dimineață cu telefonul care s-a oprit și mi-a clonat cartela. A sunat acolo și a spus să îmi schimbe parola, a schimbat și din aplicație. Trebuie să lucreze instituțiile mai profesional. Unul care are vrăjeală bună păcălește pe oricine. Mi-au fost furați niște bani, noroc că mi s-au restituit, vreo 200 de milioane tot s-au luat. Într-o zi s-a întâmplat totul”, a declarat Jean de la Craiova, potrivit spynews.ro.

”Eu m-am sesizat. Dimineața m-am sesizat. Am sunat la compania de telefon să întreb ce s-a întâmplat. Și mi-au spus că am făcut eu schimbare de SIM. Eu am zis că dacă vreau să schimb SIM-ul vin personal la dumneavoastră, nu mai faceți prin telefon pentru că sunt fel și fel de oameni antrenați pentru așa ceva. Dar bine că acum sunt toate puse in ordine”, a completat artistul.

Acesta a mai acfirmat că a mai avut parte de un incident asemănător în urmă cu ceva timp: ”Acum câțiva ani cineva își încărca din telefonul meu cartele reîncărcabile. Atunci s-au seziat cei de la firma de telefonie”.

citește și...