Alin Oprea și iubita sa, ținta hackerilor. Pe cine acuză artistul

12.01.2021, 15:51
Alin Oprea și iubita sa, ținta hackerilor. Pe cine acuză artistul
Alin Oprea și iubita sa, ținta hackerilor. Pe cine acuză artistul

Alin Oprea și iubita sa, Medana, au fost ținta hackerilor.

Pagina oficială de Facebook a trupei Talisman și contul iubitei lui Alin Oprea au fost ținta hackerilor. Artistul a comentat despre aceste lucruri la postul de televiziune Antena Stars, afirmând că aceia care au spart conturile ar fi fost angajați de cineva care ar vrea să le facă rău. Potrivit spynews.ro, artistul a lăsat să se înțeleagă că fosta sa soție ar avea legătură cu cele întâmplate.

”Sunt profund dezamăgit să constat că pagina oficială a formației Talisman a fost spartă de hackeri, angați, evident, de cineva care avea un interes, în acest sens. Având în vedere că și contul de Facebook al Medanei a fost atacat de două ori în mod similar, în aceeași perioadă, suspiciunile nu pot duce decât într-un singur punct pe care ni-l putem imagina cu toții”, a declarat Alin Oprea.

Cântărețul a explicat că a apelat deja la ajutorul autorităților. ”Scopul este aflarea de informații confidențiale ce ar putea fi folosite cu rea intenție și răzbunare, care văd că nu se mai oprește și nu are limite. Nu fac acuzații în mod direct, am făcut plângere la DIICOT, care, împreună cu cei de la Facebook, sunt convins că vor da de urma autorului și a celui din spatele acestui atac informatic”,a completat el.

Alin Oprea, prima înfăţişare la divorţ în 2021

Alin Oprea, solistul trupei Talisman, și-a găsit liniștea alături de actuala sa iubită, Medana, după separarea de Larisa, fosta sa soție, împreună cu care are doi copii. Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Iniţial, cei doi soţi au spus că vor divorţa amiabil, la notar, însă, între timp, situația dintre ei a degenerat.

Cântăreţul şi-a acuzat soţia de infidelitate, iar aceasta a schimbat cheile casei, astfel încât el nu a mai putut intra în propria locuinţă pentru a-şi lua lucrurile personale.

Divorţul lor se va disputa în instanță, iar prima înfăţişare a procesului va avea loc pe 15 februarie anul acesta, potrivit click.ro.

citește și...