Gabriel Dorobanțu, noi detalii despre audierile la DIICOT. ”Sunt 80 de păgubiți”

18.02.2021, 14:17
Gabriel Dorobanțu, noi detalii despre audierile la DIICOT. ”Sunt 80 de păgubiți”
Gabriel Dorobanțu, noi detalii despre audierile la DIICOT. ”Sunt 80 de păgubiți”

Îndrăgitul cântăreț Gabriel Dorobanțu  a dat noi detalii despre audierile de la DIICOT, după ce a fost victima unor escroci.

Gabriel Dorobanțu a fost audiat, la începutul acestei luni, de procurorii DIICOT. Acesta a fost victima hackerilor, care i-au spart conturile bancare și au comandat produse scumpe. De asemenea, artistul afirma că i-a fost furată și identitatea pe Facebook, acolo unde s-au cerut bani în numele său. Nu doar Gabriel Dorobanțu se află printre victime, și alți artiști fiind printre persoanele prejudiciate.

La postul de televiziune Antena Stars, Gabriel Dorobanțu a dat noi detalii despre audierile de la DIICOT.

Gabriel Dorobanțu: ”Oamenii nu se duc la audieri”

Gabriel Dorobanțu a precizat că încă se fac audieri în acest, însă unii oameni nu se duc la audierile respective.  Acesta a adăugat că este vorba despre 80 de păgubiți în acest caz.

”La audieri am fost acum două săptămâni, ei fac cercetări, e o anchetă, eu am vorbit cât am vorbit și asta s-a întâmplat. Oamenii încă îi audiază pe cei care au făcut reclamații, cei care au făcut reclamații nu prea se duc la audieri. Sunt 80 de păgubiți, săracii de la DIICOT vor să rezolve cazurile, dar oamenii nu se duc la audieri, să confrunte declarațiile”, a declarat Gabriel Dorobanțu, citat de spynews.ro.

Solistul a explicat și cum au procedat escrocii pentru a avea acces la datele sale.

”Informația de bază pe care am avut-o și eu este că au clonat telefoanele, omul se duce și înlocuiește cardul, în perioada asta de timp ăia au spart conturile de Facebook, au vorbit cu oamenii de pe Facebook. A fost și prejudiciu de imagine, contul meu era spart și eu habar n-aveam. M-au anunțat prietenii. Au multe capete de acuzare. Nu știu ce au făcut ei acolo. Eu mi-am recuperat prejudiciul”, a afirmat cântărețul.

citește și...