Jean de la Craiova pleacă la Bollywood. ”Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat”

29.08.2021, 14:32
Jean de la Craiova pleacă la Bollywood. ”Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat”
Jean de la Craiova pleacă la Bollywood. ”Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat”

Jean Dumitrache, cunoscut sub numele de scenă Jean de la Craiova, se pregătește să plece în India, la Bollywood. Cântărețul de manele, în vârstă de 50 de ani, va apărea într-un film. ”Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat”, a declarat Jean de la Craiova despre proiectul în care va fi implicat la Bollywood.

Jean de la Craiova va merge la Bollywood pentru a face parte dintr-o producție indiană. Acesta a fost chemat la Bollywood după ce un producător a văzut un videoclip al artistului.

Jean de la Craiova, care în prezent este jurat la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, a dat detalii despre filmul în care va juca la Bollywood – ”Dragosrte în Europa”.

Jean de la Craiova pleacă la Bollywood. ”Am la dispoziție șapte zile să mă pregătesc și șapte zile să filmez”

Jean de la Craiova ar fi trebuit să plece în India încă de acum o lună, însă acest lucru nu a fost posibil din cauza unor restricții.

„Am emoții și mă simt totodată onorat că m-a selecționat sau m-a ales din toată dinastia asta a noastră, pe mine, să joc într-un film la Bollywood. De fapt am o secvență, de ce nu două sau trei. Știu că dansez cu vreo 30 de dansatori. O să cânt o melodie frumoasă. Filmul se numește ”Dragoste în Europa”. Trebuia să plec de acum o lună, dar au fost niște restricții. Cred că într-o lună, maxim două, am să plec. O să stau vreo souă săptămâni. Am la dispoziție șapte zile să mă pregătesc și șapte zile să filmez”, a declarat Jean de la Craiova la postul de televiziune Antena Stras, notează spynews.ro.

Cum a devenit celebră expresia ”Vă pupă Jean”

În anul 2009, binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a făcut pereche la concurs cu Sandra Neacșu. La emisiunea respectivă, Jean de la Craiova a rămas celebru și datorită expresiei ”Vă pupă Jean”. Coregraful Bursucu explica, într-un interviu, cine a spus prima dată ”Vă pupă Jean”. ”Ștefan Bănică Jr. a spus-o și apoi noi am transformat totul în brand”, dezvăluia Bursucu.

De asemenea, Bursucu a vorbit și despre cum decurgeau antrenamentele cu Jean de la Craiova astfel încât dansurile să iasă perfect. ”Pe Jean de la Craiova l-am bătut la propriu. Îi dădeam la palme peste mâini să stea într-o anumită poziție. Era vânăt pe brațe. Și-l băteam cu bățul peste picioare, pentru că altfel nu se putea”, a mărturisit coregraful.

citește și...