Jean de la Craiova, mărturisiri emoționante. „Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burtă de şira spinării”

25.01.2022, 19:45
Jean de la Craiova, mărturisiri emoționante. „Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burtă de şira spinării”
Obiceiul bizar pe care l-a avut Jean de la Craiova. ”I-am ars în curte, într-o găleată”

Jean de la Craiova a făcut mărturisiri emoționante. Artistul a avut o copilărie grea, nu a avut ce să mănânce. Cântărețul spune că a suferit foarte mult, însă în prezent și-a revenit. „Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burtă de şira spinării”, spune artistul.

Lucrurile nu au stat mereu foarte bine în viaţa sa, asta pentru că artistul a trecut prin clipe grele, în tinereţe.

Jean de la Craiova a vorbit despre momentele grele din viaţa sa, pentru a le da un exemplu celor care trăiesc în sărăcie şi le arăta că pot evolua oricând,

Artistul a trecut prin clipe grele

„Am fost sărac lipit pământului, mi se lipise burta de şira spinării. Între timp mi-am revenit.”, a spus Jean de la Craiova într-o emisiune TV.

Jean de la Craiova a mărturisit că în adolescența făcea curățenie într-un magazin de mobilă, pentru doar 25 de lei. Artistul a fost afectat de despărțirea părinților. Mai mult, solistul spune că obișnuia să urmărească seriale.

”Eu intram acolo și trebuia să strâng hârtiile, să mătur”

”Am avut momente destul de grele în copilărie. Părinții mei s-au despărțit la vârsta de 12 ani. Mama mea ne-a ținut aproape și renunțat la multe pentru a ne crește. Eram în generală, în 62, cu Adriana Bahmuțeanu și mai mulți, care acum sunt oameni politici, și după ce ieșeam de la cursuri, la blocul unde locuiam era un magazin de mobilă.

Eu intram acolo și trebuia să strâng hârtiile, să mătur. Primeam 25 de lei. Apoi mă opream la alimentară și cumpăram cartofi și altele și mă grăbeam să ajung acasă să prind serialul „Mihaela”, a mărturisit Jean în emisiunea ”Drept la țintă”.

Cine este sotia lui Jean de la Craiova

Artistul este mereu în atenția publicului, dar puțină lume știe cine este soția lui. Paula Dumitrache este o femeie care stă în spatele artistului.

Solistul este un familist convins, dar nu apare la evenimente mondene și nici la emisiuni TV alături de soția lui. Jean de la Craiova și Paula Dumitrache s-au cunoscut în anul 1994 și a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă au mai existat zvonuri că artistul ar fi înșelat-o, cei doi au o relație solidă.

citește și...