Dezvăluirile lui Jean de la Craiova. ”Poate că astăzi cântam pe nori”

11.05.2021, 13:08
Dezvăluirile lui Jean de la Craiova. ”Poate că astăzi cântam pe nori”
Dezvăluirile lui Jean de la Craiova. ”Poate că astăzi cântam pe nori”

Interpretul de manele Jean de la Craiova și-a amintit de un moment din viața sa când a fost la un pas de o tragedie.

Jean de la Craiova a povestit, în cadrul unui interviu pentru Antena Stars, despre o experiență care l-a marcat. În data de 24 mai 2004 când a avut loc explozia de la Mihaileși în care zeci de oameni și-au pierdut viețile, trebuia să cânte la un eveniment de la Buzău, care s-a amânat pe ultima sută de metri.

„Atunci când a fost explozia la Mihăilești, eu în ziua respectivă trebuia să mă întorc de la nuntă, pentru că trebuia să cânt la Buzău. Cu o săptămână înainte, m-au sunat oamenii că se amână nunta pentru a doua zi, dacă sunt liber. Și Dumnezeu a făcut ca nunta să fie amânată pentru a doua zi. Dacă era să nu se amâne nunta, eu ajungeam în ziua respectivă, la coada de mașini acolo și eu fiind mai curios, mă duceam în față sa văd ce s-a întâmplat acolo. Și probabil la ora și momentul ăla mă aflam și eu acolo și poate ca astăzi cântam pe nori, dar s-a amânat a doua zi. Fix a doua zi am trecut pe acolo, am deviat puțin că era o groapă imensă. Dumnezeu ne iubește pe toți dar noi suntem așa cum suntem”, a mărturisit Jean de la Craiova.

Cum a devenit celebră expresia ”Vă pupă Jean”

În anul 2009, binecunoscutul cântăreț Jean de la Craiova a făcut senzație la emisiunea ”Dansez pentru tine”, de la postul de televiziune Pro TV. Acesta a făcut pereche la concurs cu Sandra Neacșu. La emisiunea respectivă, Jean de la Craiova a rămas celebru și datorită expresiei ”Vă pupă Jean”.

Coregraful Bursucu explica, într-un interviu, cine a spus prima dată ”Vă pupă Jean”. ”Ștefan Bănică Jr. a spus-o și apoi noi am transformat totul în brand”, dezvăluia Bursucu.

De asemenea, Bursucu a vorbit și despre cum decurgeau antrenamentele cu Jean de la Craiova astfel încât dansurile să iasă perfect. ”Pe Jean de la Craiova l-am bătut la propriu. Îi dădeam la palme peste mâini să stea într-o anumită poziție. Era vânăt pe brațe. Și-l băteam cu bățul peste picioare, pentru că altfel nu se putea”, a mărturisit coregraful.

citește și...