Jean de la Craiova, la Bollywood. ”A luat legătura cu mine”

28.03.2021, 15:34
Jean de la Craiova, la Bollywood. ”A luat legătura cu mine”
Jean de la Craiova, la Bollywood. ”A luat legătura cu mine”

Jean de la Craiova a afirmat că se pregătește să plece în India, la Bollywood.

Jean de la Craiova va merge la Bollywood pentru a face parte dintr-o producție indiană. Acesta a fost chemat la Bollywood după ce un producător a văzut un videoclip al artistului. „Un prieten de-al meu a făcut o vacanță în Mumbai. Din grupul lui făcea parte un prieten din familia Kapoor. I-a arătat un videoclip cu mine, a ascultat muzică cu mine și a zis: ”Lucreaz la un film și îl vreau pe ăsta” și a luat legătura cu mine”, a declarat Jean de la Craiova la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„O să merg în luna august la Bollywood 10 zile. Trebuie să fac puțin antrenament pentru că am 20 – 30 de dansatori. Știu că am o secvență doar, dar e bună și aia”, a mai spus Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova, victima hackerilor. ”Într-o zi s-a întâmplat totul”

Jean de la Craiova a mărturisit recent că a fost victima hackerilor. Acesta a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la Antena Stars, că o grupare infracțională i-a golit cardurile și i-a clonat numărul de telefon și conturile de pe rețelele de socializare.

Jean de la Craiova a dat amănunte despre cele întâmplate, dezvăluind că i-au fost luate din cont în jur de 200 de milioane. ”Nu știu cum s-a întâmplat, dar până la urmă a fost prinsă întreaga rețea. Am avut o problemă într-o dimineață cu telefonul care s-a oprit și mi-a clonat cartela. A sunat acolo și a spus să îmi schimbe parola, a schimbat și din aplicație. Trebuie să lucreze instituțiile mai profesional. Unul care are vrăjeală bună păcălește pe oricine. Mi-au fost furați niște bani, noroc că mi s-au restituit, vreo 200 de milioane tot s-au luat. Într-o zi s-a întâmplat totul”, a declarat Jean de la Craiova.

”Eu m-am sesizat. Dimineața m-am sesizat. Am sunat la compania de telefon să întreb ce s-a întâmplat. Și mi-au spus că am făcut eu schimbare de SIM. Eu am zis că dacă vreau să schimb SIM-ul vin personal la dumneavoastră, nu mai faceți prin telefon pentru că sunt fel și fel de oameni antrenați pentru așa ceva. Dar bine că acum sunt toate puse in ordine”, a completat artistul.

citește și...