Jador suferă din dragoste. ”Nu știu de ce m-a părăsit”

27.10.2020, 11:18
Jador suferă din dragoste. ”Nu știu de ce m-a părăsit”
Jador suferă din dragoste. ”Nu știu de ce m-a părăsit”

Cântărețul Jador a recunoscut că suferă din dragoste. Acesta este încă cu gândul la o fostă iubită.

La reality show-ul pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars, Jador a afirmat că suferă după o femeie de care s-a despărțit. „Sufăr. I-am făcut și melodie. Doamne, femeile asta mi-au distrus viața. Sufăr după o fată, i-am făcut și melodie. Sunt eu prost să mă îndrăgostesc. Ce-mi trebuie mie îndrăgosteală? Am dat cu pumnul aici, că m-am enervat. Niciuna nu e bună. Sunt supărat pe viață. Cum să mă lase. Sunt prost tare. De ce am eu inima așa proastă, Doamne?”, a spus Jador, potrivit spynews.ro.

Artistul a explicat că el și tânăra după care suferă au fost împreună în urmă cu câțiva ani. Cu toate acestea, Jador este tot cu gândul la ea. „Am fost cu o fată, după care ne-am despărțit și ne-am împăcat de mai multe ori și acum ne-am despărțit de tot. Nu știu de ce m-a părăsit. Gelozii, de astea. Am fost acum câțiva ani cu ea, dar încă o iubesc și probabil o voi mai iubi”, a explicat el.

Cum arată femeia ideală pentru Jador

Jador a dezvăluit și cu ce fel de femeie consideră că s-ar potrivi. „Mi-am dat seama că o fată cu care m-aș potrivi trebuie ori să pornească de jos ori să fie jos din punct de vedere psihic. Pentru că-n momentul în care are bani, mi-am dat seama că se crede mai presus decât altele”, a detaliat el, conform sursei mai sus-menționate.

De asemenea, cântărețul a explicat și ce nu îi place la o femeie. Acestuia nu-i plac tinerele care au tupeu și care sunt șmechere. El este atras  de tinerele simple și care știu să fie feminine.

„Nu-mi plac femeile șmechere, tupeiste. Îmi plac femeile feminine, mai simple, mai rușinoase”, a mai declarat cântărețul.

citește și...