Cum arată femeia perfectă pentru Jador. ”Sunt foarte sincer”

08.09.2020, 12:18
Cum arată femeia perfectă pentru Jador. ”Sunt foarte sincer”
Cum arată femeia perfectă pentru Jador. ”Sunt foarte sincer”

Jador a explicat cum ar trebui să arate femeia perfectă pentru el. Artistul a mărturisit că nu-i plac tuinerele cu operații estetice.

În cadrul show-ului pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars, ”Jador Adevărat”, artistul a afirmat că nu și-ar dori ca viitoarea lui iubită să aibă operații estetice. Acesta a afirmat că preferă femeile naturale, nu cele ”îmbunătățite” din bisturiu.

”Nu trebuie să aibă silicoane. O femeie care are operații estetice este clar o femeie nemulțumită de ea cum arată”, a declarat Jador, notează spynews.ro.

De asemenea, cântărețul a spus răspicat că nu-i plac sub nicio formă tinerele arogante.

”Nu-mi plac femeile arogante. Sunt foarte sincer. Par eu golan, dar nu sunt deloc”, a adăugat Jador.

A iubit cu adevărat o singură femeie

Jador a mai dezvăluit de curând că a iubit cu adevărat o singură fată, pe care a cunoscut-o în urmă cu ani.

”Singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia. Atitudine de nota 10… Eu cred că o să o iubesc toată viața pe fata aia, dar nu o iubesc destul. Oricum când mă îmbăt mă gândesc numai la ea”, a spus artistul.

Jador a mărturisit că până în prezent nu prea a avut relații serioase.

„Oricum eu am avut numai iubite mișto. Doar că relație serioasă nu prea am avut. Chiar m-am comportat frumos cu ele. Doar cu fata aia am greșit, față de ea. M-am răzbunat. Nu m-a înșelat nimeni niciodată, nicio femeie, doar că singura problemă a fost că nu ne-am înțeles. Eu sunt încăpățânat tare de tot”, a mai afirmat el.

Care este motivul pentru care nu are o iubită

Jador a explicat și care este motivul pentru care în momentul de față nu are o iubită.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu că oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a spus el.

 

citește și...