Ce surpriză pregătește Jador pentru fanii săi. Serial cu viața lui pe Antena Stars

20.08.2020, 11:53
Ce surpriză pregătește Jador pentru fanii săi. Serial cu viața lui pe Antena Stars
Ce surpriză pregătește Jador pentru fanii săi. Serial cu viața lui pe Antena Stars

Jador le-a pregătit o surpriză admiratorilor săi. Acesta va avea un reality-0show la postul de televiziune Antena Stars.

Potrivit revistei Viva, Jador va apărea la două emisiuni de la Antenă. Prima emisiune va începe din toamnă și este mult cunoscutul show prezentat de Nea Mărin la Antena 1. În emisiunea lui Nea Mărin, Jador va fi alături de Ruby, Shift și Lino Golden.

De asemenea, Jador va avea și un reality-show la Antena Stars, în care toată lumea va vedea cum decurge viața artistului de zi cu zi.

”Alături de mine este cameramanul de la Antena Stars. O să apară o emisiune despre viața și lucrurile pe care le fac, despre ce se întâmplă la cântări și cu fetele, cu gagicile… Asta va fi relatat în emisiune. De asta nici nu prea am mai făcut vloguri, ca să vedeți în emisiune totul. M-au prins în chiloți, în toate ipostazele. O să apară un serial cu viața lui Jador pe Antena Stars”, a declarat Jador, potrivit sursei mai sus-menționate.

Jador, luat la ochi de Adriana Bahmuțeanu

Adriana Bahmuțeanu este de părere că banii și faima l-au schimbat pe Jador, fost concurent la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”. Vedeta de televiziune îl atenționează pe Jador în legătură cu celebritatea. Ea afirmă că faima i s-a urcat la cap fostului con curent din casa ”Puterea Dragostei”.

”Jador s-a ridicat foarte repede și a reușit să ajungă rapid numărul 1, ceea ce i-a făcut și pe alții din casă să încerce să-l imite, cum este cazul lui Rafaelo. Problema este ce va face de acum înainte, pentru că e mai ușor să ajungi numărul 1, mai greu e să te rămâi acolo. Ăsta e adevăratul test”, a declarat Adriana Bahmuțeanu de curând.

”Acum ești buricul Pământului, dar băiatule, nu uita că faima obținută repede trece la fel de repede. Deocamdată ești pe val și ai succes la puștani. Bravo ție! Dar fii atent, faima și succesul nu vor ține la infinit”, a mai spus vedeta.

 

citește și...