Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie la ‘Survivor România’. Ce s-a întâmplat

11.01.2021, 15:41
Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie la 'Survivor România'. Ce s-a întâmplat
Jador și Cătălin Moroșanu au sărit la bătaie la 'Survivor România'. Ce s-a întâmplat

În ediţia de duminică seară a emisiunii ‘Survivor România’ a avut loc prima dispută între concurenții celor două echipe. Jador și Cătălin Moroșanu au recurs la gesturi extreme. 

Faimoșii și Războinicii au intrat deja în conflict! Se pare că Jador şi Moroşanu au fost cei deranjaţi de atitudinea Războinicilor.

Totul ar fi pornit în urma unui gest total nepotrivit făcut de Mariano Starlin Belen Medina din echipa Războinicilor, lucru care l-a enervat foarte tare pe Jador, dar și pe coechipierul său, Cătălin Moroșanu. Ambii concurenți din echipa Faimoșilor au sărit la bătaie.

Jador și Cătălin Moroșanu, împotriva lui Starlin

Starlin a câștigat, însă acest lucru i-a provocat o mare frustrare lui Cătălin Moroșanu, care nu s-a putut abține să nu comenteze. Cătălin Moroșanu i-a spus lui Starlin că abia așteaptă să iasă învingător data viitoare.

„Te mai prind eu odată!”, a fost mesajul lui Moroșanu.

În acest scandal a intervenit și Jador. „Ne batem noi doi? Şi ştii ce îţi fac? O sa plângi doi ani după aia”, i-a transmis artistul lui Starlin.

Majda Aboulumosha s-a accidentat

Tot în ediția de duminică, Majda Aboulumosha din echipa Faimoșilor s-a accident la picior în timpul unei probe, însă lovitura puternică a făcut-o să izbucnească în plâns. Cei care au ajutat-o au fost Jador și Moroșanu.

Actrița a lăsat acasă o fiică de 7 ani şi jumătate, Jaqueline.

‘Întotdeauna m-am gândit că totul se întâmplă cu un scop în viaţă, iar acum simt că scopul meu e să dau tot ce e mai bun. Sunt o fire puternică şi consider că o să-mi depăşesc limitele şi o să descopăr foarte multe lucruri. Îmi place să lucrez în echipă şi simt că o să luptăm împreună să fie bine. Sper din suflet că emoţia pe care o simt să ajungă la inimile celor ce ne vor urmări’, spunea Majda înainte de concurs.

citește și...