În ce zile și la ce oră poate fi vizionată emisiunea ”Survivor România” 2021

11.01.2021, 11:05
În ce zile și la ce oră poate fi vizionată emisiunea ”Survivor România” 2021
În ce zile și la ce oră poate fi vizionată emisiunea ”Survivor România” 2021

S-a stabilit în ce zile și la ce oră va fi difizat show-ul de televiziune ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Cel de-al doilea sezon „Survivor Romania” a început sambata aceasta, 9 ianuarie, de la ora 20:00, la Kanal D. Show-ul va fi difuzat cinci zile pe saptamana dupa cum urmeaza: in fiecare miercuri si joi, de la 22:00, si de vineri pana duminica, de la 20:00, anunță kanald.ro.

Noul prezentator al emisiunii este Daniel Pavel. Emisiunea a fost prezentată anterior de Dan Cruceru, cel care a anunțat de curând că nu va mai prezenta și sezonul al doilea al show-ului.

Cine sunt Faimoșii de la ”Survivor Romania” 2021

În echipa Faimosilor a avut loc si o schimbare pe ultima suta de metri deoarece fosta gimnastă Ana Porgras s-a retras din motive medicale.

Locul sau i-a fost luat de catre Elena Marin, una din cele mai carismatice dansatoare din Romania.

Asadar, echipa Faimosilor este formata din Costi Ionita, Catalin Morosanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemes, Culita Sterp, Zannidache, Elena Marin, Jador, Majda si Simona Hapciuc.

Cine sunt Războinicii de la ”Survivor Romania” 2021

In echipa Razbonicilor, sunt de asemenea 12 concurenti puternici, pasionati de sport.

Astfel, Marilena Cuciurean, Giorgiana-Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghita, Maria Hîngu, Melina Dumitru, Andreea Mosneagu, Alin Salajean, Albert Oprea, Sorin Puscasu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina si Musty Camara sunt cei care fac parte din echipa Războinicilor.

De altfel, Războinicii au și câștigat primele două dueluri cu echipa Faimoșilor la ”Survivor România”.

Cine este Daniel Pavel, noul prezentator de la ”Survivor România” 2021

Sezonul doi al reality-ului “Survivor Romania” a venit și cu o surpriză, prezentatorul emisiunii fiind Daniel Pavel, cu experienta de 12 ani in media.

Daniel Pavel a trecut  de la o cariera promitatoare de ofiter in marina comerciala la cea de om de radio si TV.

„Pentru mine, “Survivor Romania” reprezinta, in egala masura, cea mai mare provocare profesionala de pana acum, cat si oportunitatea testarii unor limite de anduranta fizica si psihica, pe care le intalnesti in viata doar daca ai noroc. Si ma refer la noroc asa cum il vedeau anticii, adica acel noroc care ii favorizeaza, exclusiv, pe cei puternici si curajosi. Telespectatorii vor avea ocazia sa vada in sezonul al doilea, asa cum s-au obisnuit, oameni cu o ambitie si o determinare iesite din comun. E un privilegiu pentru mine sa fiu alaturi de acesti concurenti, sa le observ si comentez evolutiile. Voi incerca sa le transmit celor de acasa cat mai mult din emotiile lor uriase”, a declarat Daniel Pavel.

citește și...