Alexandra Stan și-a jignit adversarii de la ‘Survivor România’. Ce a putut să spună artista

10.01.2021, 15:56
Alexandra Stan și-a jignit adversarii de la 'Survivor România'. Ce a putut să spună artista
Alexandra Stan și-a jignit adversarii de la 'Survivor România', în prima emisiune. Ce a putut să spună artista

Sâmbătă, 9 ianuarie, a avut loc prima ediție a celui de-al doilea sezon ‘Survivor România’. A început competiția acerbă între Faimoși și Războinici, în Republica Dominicană. 

‘Două echipe sunt pregătite pentru a se înfrunta. Curaj, forță și determinare, tot ce au mai bun se pune la bătaie pentru a ajunge în marea finală, în aventura vieții lor! Survivor este o competiție reală, de supraviețuire, unde toate instinctele omenești sunt puse la bătaie! Începe primul joc din Survivor România! Sunteți pregătiți?’, a declarat noul prezentator al competiției Survivor România, Daniel Pavel.

Prima emisiune a show-ului de la Kanal D nu a fost lipsit de divergențe. Alexandra Stan, din echipa Faimoșilor, a reușit să câștige prima probă în fața Andreei Moșneagu din echipa Războinicilor.

Alexandra Stan și-a jignit adversarii din echipa ‘Războinicilor’

Concurentele celor două echipe de la ‘Survivor România’ au fost nevoite să treacă prin apă și să înoate prin obstacole ca să ajungă pe platformă la proba de îndemânare.

După ce a ieșit învingătoare, Alexandra Stan a oferit un moment penibil, după o remarcă nepotrivită la adresa adversarilor. Solista i-a jignit pe concurenții din echipa Războinicilor.

‘Voi sunteți săraci, am zis să aveți un acoperiș deasupra capului’, a afirmat Alexandra Stan.

Aceste replici i-a deranjat pe adversari, nu atât de potenți financiar precum celebritățile din echipa Faimoșilor.

S-a antrenat să fie în formă

Înainte a de ajunge în Republica Dominicană, Alexandra Stan s-a antrenat cu Cristina Nedelcu pentru a fi în formă.

‘Eu aș mai fi vrut să slăbesc (râde n. red.), dar Cristina Nedelcu mi-a spus că trebuie să fiu în forma fizică maximă pentru Survivor . Antrenamentele pe care le-am făcut alături de ea s-au axat pe creșterea forței musculare, m-am alimentat cu atenie, dar m-am pregătit și pentru momentele în care, în Republica Dominicană, nu vom avea de mâncare.

Ca să fiu sinceră, până acum un an, când, din întâmplare, am decis să schimb câte ceva în viața mea când vine vorba de mâncare, dacă mi-era foame mă certam cu toată lumea. Apoi, am început să țin post negru în unele zile, mai ales duminica, și m-am mai obișnuit’, a declarat Alexandra Stan pentru Wowbiz.

citește și...