Jador și-a luat casă. Penthouse de 300.000 de euro

09.07.2021, 14:30
Jador și-a luat casă. Penthouse de 300.000 de euro
Jador și-a luat casă. Penthouse de 300.000 de euro

Cântărețul Jador are toate motivele de bucurie. Acesta și-a achiziționat o casă în Capitală, așa cum își dorea de mai multă vreme. Pentru penthouse-ul respectiv, Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a plătit 300.000 de euro. ”Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii”, a spus artistul.

Jador și-a îndeplinit un mare vis, și anume acela de a avea casa lui. Acesta a reușit să-și cumpere o casă în București, un penthouse în valoare de 300.000 de euro.

Este vorba despre o casă cu etaj, cu cinci camere, situată într-o zonă bună a Bucureștiului.


Jador și-a luat casă. ”Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar”

Jador este extrem de încântat de noua sa locuință. La Antena Stars, el a declarat și că, de cur=nd, a reușit să își schimbe și mașina.

„Când făceam câte un gest frumos tata îmi spunea: ”Să trăiești, să ai casă în București”. Uite că m-a ajutat Dumnezeu să am o casă. Am reușit și eu să am o casă a mea, să am și eu unde să-mi cresc copiii. Mi-am dorit foarte mult să am o casă, oricine își dorește să aibă casa lui. Toți prietenii mei sunt plecați de când erau mici, 17-18 ani, să plece să construiască și ei o casă, să formeze o familie, să creștem, să supraviețuim și uite că Dumnezeu m-a ajutat și pe mine să am o căsuță, una frumoasă chiar. Nu vreau să mă laud cu ea. Mai vreau o nevastă și mulți copiii. Mama s-a bucurat, visul mamelor e să-și vadă copiii la casa lor și vor nepoți. Cu nepoții e mai greu. De curând, mi-am schimbat și mașina. Mi-am luat una mai serioasă, nu una de copii”, a declarat Jador, notează click.ro.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador a explicat, într-un recent interviu, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el. ”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...