Jador se întoarce în casa ‘Puterea dragostei’! Artistul a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii săi

28.10.2020, 11:15
Jador se întoarce în casa 'Puterea dragostei'! Artistul a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii săi
Jador se întoarce în casa 'Puterea dragostei'! Artistul a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii săi

Jador a fost concurent în sezonul 1 ‘Puterea dragostei’ și a suferit extrem de mult după fosta lui iubită, Simina. El a reușit să își câștige notorietatea odată cu participarea în show-ul matrimonial de la Kanal D.

După ce a părăsit casa ‘Puterea dragostei’, el s-a axat mai mult pe muzică, iar de atunci a doborât toate topurile din țară, lansând hit după hit. Cu toate că și-a clădit o carieră muzicală solidă, solistul a făcut anunțul mult așteptat de toți fanii săi.

Jador, din nou la ‘Puterea dragostei’

Jador își dorește să revină la ‘Puterea dragostei’, sezonul 3. În plus, a pus ochii deja pe o concurentă din casă. Într-un filmuleț pe instastory, Jador le-am mărturisit fanilor virtuali că ar vrea să participe din nou la emisiune.

‘Nu aș refuza să intru din nou în show, pentru mine, a fost o rampă de lansare și nu am să uit niciodată acest lucru. Puterea dragostei m-a ajutat să devin artistul de azi, fără această emisiune, mi-ar fi fost foarte greu’, declara cântărețul pentru Wowbiz.

Simina Loica și Jador au avut o relație de scurtă durată

Simina Loica de la 'Puterea dragostei' a vorbit deschis despre relația cu Jador
Simina Loica de la ‘Puterea dragostei’ a vorbit deschis despre relația cu Jador

În timpul primului sezon ‘Puterea dragostei’, Jador a fost îndrăgostit iremediabil de Simina, tânăra căreia i-a declarat iubirea în repetate rânduri. Din păcate, relația lor nu a rezistat și s-au despărțit. După separarea de artist, Simina Loica și-a găsit fericirea în brațele lui Alex Zănoagă. Cei doi au devenit și părinții unui băiețel, pe care l-au botezat Dominic.

‘Eu cu Simina nu mai suntem împreună, dar am rămas în relaţii bune, de amiciţie. E o persoană la care am ţinut şi nu mi se pare normal să vorbesc urât de ea sau să asist pasiv când cineva o discreditează. Poate în anumite certuri am ridicat tonul şi am spus cuvinte mai aspre, dar cred că am dovedit că am avut cele mai bune intenţii cu fata asta. Mi-a fost, sincer, dragă!’, spunea Jador despre Simina, imediat după ce s-au despărțit.

Simina Loica susține că nu a avut sentimente pentru Jador.

‘A fost din partea lui, în capul lui, o relație cu mine, dar nu a fost o relație. Nu știu ce și-a dorit, dar nu s-a întâmplat’, a declarat Simina, într-o emisiune tv.

citește și...