Cui i-a dăruit Jador inelul. ”O singură dată. Femeia pe care am iubit-o cel mai mult”

06.10.2020, 13:59
Cui i-a dăruit Jador inelul. ”O singură dată. Femeia pe care am iubit-o cel mai mult”
Cui i-a dăruit Jador inelul. ”O singură dată. Femeia pe care am iubit-o cel mai mult”

Jador a mărturisit că i-a un inel unei femei o singură dată în viața lui. Este vorba despre o femeie pe care susține că a iubit-o foarte mult.

Cântărețul a mărturisit la reality show-ul pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars că unei singure femei pe care a iubit-o cel mai mult i-a luat un inel. Din păcate, relația dintre ei nu a funcționat.

Artistul a mai explicat că deși nu pare, este un bărbat romantic.

”Am oferit o singură dată un inel unei fete, femeia pe care am iubit-o cel mai mult. Singura relație i-am dat un inel cu pietricele cu chestii. Chiar dacă nu par chiar sunt foarte romantic. Nu râdeți de mine, dar chiar sunt foarte romantic. Și mie îmi place să primesc. De fiecare dată când mă duceam undeva nu veneam cu mâna goală”, a dezvăluit Jador, potrivit spynews.ro.

Cum arată femeia perfectă pentru Jador

Jador explica de curând cum ar trebui să arate femeia ideală pentru el. Acesta a afirmat că nu îi plac tinerele siliconate pentru că o femeie cu operații estetice este, după părerea lui, o femeie care este nemulțumită de felul în care arată.

”Nu trebuie să aibă silicoane. O femeie care are operații estetice este clar o femeie nemulțumită de ea cum arată”, a declarat Jador de curând.

De asemenea, cântărețul a spus răspicat că nu-i plac sub nicio formă tinerele arogante.

”Nu-mi plac femeile arogante. Sunt foarte sincer. Par eu golan, dar nu sunt deloc”, a adăugat Jador.

Cântărețul Jador, pe numele său real Remus Ionuț Dumitrache, a devenit celebru după ce a participat la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, transmis de Kanal D. Între timp, acesta a reușit să-și facă și un nume în lumea muzicală de la noi, bucurându-se de mare succes.

citește și...