Jador revine în forță pe micile ecrane! La ce emisiune de la Antena 1 va participa

09.08.2021, 19:45
Jador revine în forță pe micile ecrane! La ce emisiune de la Antena 1 va participa
Jador revine în forță pe micile ecrane! La ce emisiune de la Antena 1 va participa

După ce a participat la ‘Survivor România’, Jador revine în forță pe micile ecrane! Cântărețul va putea fi urmărit în cadrul emisiunii ”Splash! Vedete la apă”, care va avea debutul pe 13 august. 

Jador este gata de o nouă aventură! Pe rețelele de socializare, solistul le-a dezvăluit fanilor că a început filmările la ”Splash! Vedete la apă”.

Jador, concurent la ”Splash! Vedete la apă”

„Amintește-ți uneori că pe jumătate ești apă. Când nu poți depăși un obstacol, curgi pe lângă el, ocolește-l și mergi mai departe, așa cum face apa!”, a scris Jador pe Instagram.

În noul sezon ”Splash! Vedete la apă”, vedetele își vor testa limitele și își vor învinge temerile. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Cei 12 concurenți care participă la Splash! Vedete la apă, pe lângă Fachirul din Periș, sunt: Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita de la Clejani, Cristi Pulhac, Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, pălărierul Radu Itu, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică.

Jador, la un pas de moarte după ce și-a distrus bolidul de lux!

Fostul concurent de la Survivor România se afla la volanul noului său bolid de lux, când în fața mașinii ar fi sărit un cal. În urma impactului, autoturismul a fost grav avariat, însă artistul a scăpat fără nici o zgârietură.

“Sunt supărat rău. Bine că nu am pățit nimic. Am văzut moartea cu ochii! Puteam să ajung la spital sau, mai rău, să mor! Mașina mea de mai puțin de o lună de zile s-a dus. Este distrusă! Mi-a ieșit un cal în față. Bine că nu am avut viteză că putea fi fatal. Asta este lecție, nu ai cum să lași calul să meargă liber pe stradă”, a spus Jador, pe pagina sa de YouTube.

citește și...