Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, întrecere la… distracție la antrenamentele ”Splash! Vedete la apă”

09.08.2021, 12:35
Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, întrecere la... distracție la antrenamentele ”Splash! Vedete la apă”
Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, întrecere la... distracție la antrenamentele ”Splash! Vedete la apă”

Giani Kiriță și Cătălin Cazacu profită de fiecare clipă la antrenamentele pentru emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, chiar dacă nu pentru a exersa săriturile de pe platforme. Noul sezon al emisiunii respective va avea premiera pe 21 și 22 august 2021, de la ora 20.00, la postul de televiziune Antena 1.

Drumul până la platforma de zece metri trece prin exerciții simple și sărituri făcute sub supravegherea antrenorilor de la ”Splash! Vedete la apă”. Pentru Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, însă, fiecare intrare în bazin este motiv de distracție și prilej de a experimenta noi tipuri de sărituri, astfel că până la finalul zilei de antrenament amândoi sunt frânți de oboseală.

Giani Kiriță, Cătălin Cazacu, Mario Fresh, Otilia Bilionera, Alina Pușcaș, Margherita, Cristi Pulhac, pălărierul Radu Itu, Fachiru din Periș, Dj Harra, Chelsea Gandrabura și Natalia Duminică au început pregătirea alături de unii dintre cei mai cunoscuți antrenori din România, totul pentru ca prestațiile lor să fie de excepție, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii ”Splash! Vedete la apă”. Concurenții vor parcurge antrenamente istovitoare alături de instructori pentru a-și face curaj să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Noul sezon ”Splash! Vedete la apă” începe în data de 21 august

Iulia Albu, Nea Mărin şi Jean de la Craiova sunt primele surprize din juriul ”Splash! Vedete la apă”, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă și duminică începând din 21 și 22 august, de la ora 20.00, la Antena 1! De partea cealaltă, Ramona Olaru, Anna Lesko şi Răzvan Fodor se alătură echipei în calitate de prezentatori, în timp ce Paula Chirilă şi Romică Ţociu vor avea misiunea de a ţine sub observaţie concurenţii pe parcursul spectaculosului concurs al săriturilor în apă!

Jurații vor fi cei care vor nota curajul și evoluția în concurs, dar vor ține cont și de impresia artistică și de partea tehnică a săriturilor, iar fiecare va acorda o singură notă pentru fiecare concurent. La finalul fiecărei ediții, cel mai curajos concurent și autorul celei mai spectaculoase sărituri va fi ales de membrii juriului pentru a se califica în marea finală.

citește și...