Jador, filmat în timpul unei partide de amor. Dezvăluiri incendiare făcute de artist

02.09.2020, 11:43
Jador, filmat în timpul unei partide de amor. Dezvăluiri incendiare făcute de artist
Jador, filmat în timpul unei partide de amor. Dezvăluiri incendiare făcute de artist

Jador a făcut dezvăluiri incendiare la emisiunea al cărei protagonist este la postul de televiziune Antena Stars.

Jador a mărturisit la show-ul pe care îl are la Antena Stars, ”Jador adevărat”, că a fost filmat de o tânără în timp ce erau în mijlocul unei partide de amor.

„Am fost, că sunt și eu băiat până la urmă, să mă întâlnesc cu o fată. Am fost și m-am întâlnit cu ea, direct pe… nu pe romantism. Știam ce avem de făcut. M-a filmat în timp ce… M-a înregistrat. Am ajutat-o cu multe chestii pe fata aia. I-am oferit job-uri, că era prietena mea până la urmă. Un fel de prietenă”, a povestit Jador, potrivit spynews.ro.

A iubit cu adevărat o singură femeie

Jador a mai dezvăluit că a iubit cu adevărat o singură fată, pe care a cunoscut-o în urmă cu ani.

”Singura pe care am iubit-o. Și am greșit mult față de fata aia. Atitudine de nota 10… Eu cred că o să o iubesc toată viața pe fata aia, dar nu o iubesc destul. Oricum când mă îmbăt mă gândesc numai la ea”, a spus artistul.

Jador a mărturisit că până în prezent nu prea a avut relații serioase.

„Oricum eu am avut numai iubite mișto. Doar că relație serioasă nu prea am avut. Chiar m-am comportat frumos cu ele. Doar cu fata aia am greșit, față de ea. M-am răzbunat. Nu m-a înșelat nimeni niciodată, nicio femeie, doar că singura problemă a fost că nu ne-am înțeles. Eu sunt încăpățânat tare de tot”, a afirmat el, conform sursei citate.

Artistul a vorbit și despre prieteni, afirmând că nu are mulți.

„Nu am mulți prieteni. Am prieteni doar oameni care chiar țin la mine cu adevărat și care nu sunt parșivi. Am avut un prieten pe care l-am ajutat. M-a vândut. Mi-a părut rău că el îl iubeam, era ca fratele meu, dar s-a dovedit că era altceva”. 

citește și...