Jador recunoaște: ”Sunt cel mai praf. Mereu îmi iau ăștia permisul”

01.09.2020, 10:10
Jador recunoaște: ”Sunt cel mai praf. Mereu îmi iau ăștia permisul”
Jador recunoaște: ”Sunt cel mai praf. Mereu îmi iau ăștia permisul”

Jador a scos la iveală lucruri mai puțin știute despre el în cadrul reality-show-ului pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars.

Jador este protagonistul unui reality-show, ”Jador adevărat”, care se difuzează la postul de televiziune Antena Stars. În ediția de luni seară a emisiunii, artistul a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre el. Acesta a mărturisit că nu este un șofer prea bun și că i se întâmplă adeseori ca poliția să-i ia permisul de conducere.

„Sunt un șofer „foarte bun eu”. Nu sunt bun deloc la șoferie. Sunt cel mai praf. Mereu îmi iau ăștia permisul. Și aseară m-a oprit un echipaj de Poliție. Sunt de treabă băieții dar mă opresc încontinuu, nu știu de ce”, a mărturisit Jador, citat de spynews.ro.

Care este motivul pentru care nu are o iubită

La aceeași emisiune, Jador a explicat și care este motivul pentru care în momentul de față nu are o iubită.

„Nu am o relație în momentul de față. Nu sunt fete de casă, doar se dau la mine multe, nu că oi fi eu mare frumos, le trebuie că sunt eu Jador, că am un mușchiuleț, că am o pătrățică, că am două milioane aici și de asta nu stau cu niciuna”, a spus el.

„Am una de mi-e dragă, dar sunt despărțit de ea de mult timp. Aia singură e care mi-a fost dragă. Am mai iubit fete, dar aia mă știe de înainte, de acum 5 ani”, a completat artistul.

A fost primul din familie care a luat bacalaureatul

Jador a recunoscut că a fost uin elev problematic. Artistul a învățat totși și a fost primul din familia sa care a luat bacalaureatul.

„Am fost dat afară dintr-una din școli. Eram cel mai rău copil, dar bun la învățătură, învățam. Nu îmi făceam temele niciodată, dar le prindeam din clasă. Eram bun la mate și ca orice copil, scopul meu nu era să mă gândesc la viitor”, a declarat cântărețul.

„Am fost primul din familie care a luat BAC-ul. După, doi verișori care se fac preoți”, a încheiat Jador.

citește și...