Jador, dezvăluiri incredibile despre Zanni. ”Îl dădea afară instant”

03.07.2021, 16:53
Jador, dezvăluiri incredibile despre Zanni. ”Îl dădea afară instant”
Jador, dezvăluiri incredibile despre Zanni. ”Îl dădea afară instant”

Jador, fost concurent la emisiunea ”Survivor România”, a scos la iveală detalii mai puțin știute din culisele show-0ului. Acesta a afirmat că Zanni, fostul său coleg din echipa Faimoșilor, este singurul dintre băieții care participă la competiția filmată în Republica Dominicană care are voie să se tundă.

Jador a fost invitat în podcastul lui Radu Țibulcă și a vorbit despre ce aveau și nu aveau voie să facă la ”Survivor România”, în conformitate cu ceea ce era prevăzut în contract.

Artistul a afirmat că a fost singurul dintre concurenți care s-a înțeles cu șefii de la ”Survivor România”pentru a fi lăsat să se radă în zona capului pentru a i se vedea tatuajele.

Jador, dezvăluiri incredibile despre Zanni. ”A vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui”

Jador a mai dezvăluit că acei concurenți care s-au bărbierit pe durata competiției au primit pedepse.

”Nu, Zanni avea voie să se tundă în părți, pentru că a vorbit cu producătorul și a zis că asta e imaginea lui, să i se vadă tatuajele. Așa au convenit să îi dea un big. Nu avea voie să se tundă, radă în altă parte. Dacă se tundea în altă parte, îl dădea afară instant. Au mai fost cazuri în care s-au bărbierit, dar i-au pedepsit, adică imaginează-ți că încălcau regulamentul. Noi, de exemplu, câștigam două sandvișuri la un joc, ca recompensă, și nouă ni se dădea tuturor sandvișuri și lor nu li se dădea”, a detaliat Jador, citat de revista Viva.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador, pe numele său real Remus Ionuţ Dumitrache, a explicat, într-un recent interviu, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el. ”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...