Anunțul făcut de Jador. ”Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România”

08.12.2020, 14:23
Anunțul făcut de Jador. ”Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România”
Anunțul făcut de Jador. ”Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România”

Jador a anunțat că va pleca din România anul viitor pentru o perioadă de aproape jumătate de an.

Cântărețul Jador a luat prin surprindere pe toată lumea, după ce a dat o veste total neașteptată. Fostul concurent de la ”Puterea Dragostei” pleacă din România pentru o perioadă de cinci sau șase luni de zile.

„Sincer, nici nu știu cum să vă zic. Voi lipsi o perioadă de vreo cinci, șase luni din România, deci deduceți ce o să se întâmple. Voi lipsi cinci, șase luni anul viitor. Nu știu cum să vă zic, o să fac un vlog despre asta să vă explic. Nu știu ce să fac cu mașina, trebuie să o dau. S-a întâmplat ceva… O să vă explic ce. Vă pup! Vă iubesc! Sper să nu fiți supărați. Vă iubesc!”, a spus Jador într-un InstaStory, potrivit spynews.ro.

Cum sărbătorea Jador de Moș Nicolae

În cadrul reality show-ului pe care îl are la postul de televiziune Antena Stars – ”Jador adevărat”, artistul și-a amintit de vremurile când era copil și aștepta cadourile de Moș Nicolae.

Cântărețul a afirmat că tot ce avea împărțea cu frații săi.

”Moș Nicolae nu mai e cum era când eram mic, dar tot simt că trebuie să-mi dea cineva un cadou. De când am aflat că nu există Moș Nicolae, eu am devenit moșul. Ce aveam împărțeam toți acolo, că suntem mulți frați”, a spus Jador la emisiunea respectivă, conform sursei mai sus-menționate.

Ce studii are Jador

Jador provine dintr-o familie modestă din Bacău. Jador a venit în București, unde a făcut studii universitare în cadrul unei facultăți de prestigiu.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!”, a spus artistul.

 

citește și...