Jador, deranjat la un eveniment. ”Am rupt chiar 100 lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani”

17.08.2021, 11:01
Jador, deranjat la un eveniment. ”Am rupt chiar 100 lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani”
Jador, deranjat la un eveniment. ”Am rupt chiar 100 lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani”

Jador a vorbit despre un incident de la un eveniment la care a participat. Artistul a fost deranjat de comportamentul unui participant la evenimentul respectiv. ”Am rupt chiar 100 lei pentru că cineva insista foarte mult cu bani”, a povestit Jador, pe contul său de pe o rețea de socializaree, despre ceea ce s-a întâmplat.

Jador a participat un eveniment unde cineva a încercat să-i dea bani pentru o dedicație.

Jador ar fi fost supărat pe faptul că persoana respectivă insista atât de mult cu acei bani, încât a uitat să se mai distreze.


Jador, deranjat la un eveniment. ”Nu mă lăsa în pace, nu mă lăsa să cânt”

Jador a povestit în mediul online despre cele întâmplate.

”Oameni buni, am văzut foarte multe tik tokuri în care eu am refuzat bani, în care eu am spus ca nu vreau sa mai cant pentru bani… am rupt chiar 100 de lei pentru ca cineva insista foarte mult cu bani, nu ma lasa in pace, nu ma lasa sa cant si sa-mi fac programul, i-a luat un copil banutii si i-am dat tot ce mai aveam in buzunar, la copii acolo, copiii care ma ascultau, care erau cu parintii. Ce voiam sa zic e ca nu am ajuns si ca n-o sa ma gandesc niciodata in viata mea ca am ajuns… eu am refuzat banii respectivi pentru ca toata lumea sta cu bani pe tine, toata lumea sta cu telefonul pe tine, dar nimeni nu mai danseaza asa cum se facea odata. Nu stiu cum sa va zic, eu cant de cand eram mic și toata lumea dansa, nimeni nu statea cu telefonul pe tine…”, a explicat Jador, potrivit wowbiz.ro.

Jador a participat la ”Survivor România”

Jador a făcut parte din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost nevoit să părăsească competiția din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat în urma unei accidentări pe care a suferit-o la un picior. Jador a explicat, într-un recent interviu, cum a fost experiența ”Survivor România” pentru el. ”Mi-a fost teamă, pentru că mulţi dintre colegii mei erau campioni. Eu de Crăciun eram acasă la părinţii mei şi mâncam toate preparatele tradiţionale şi vedeam filmuleţe cu cei anunţaţi cum se antrenau. Când am auzit că participă şi Moroşanu, care este foarte ambiţios, am spus că nu am nici o şansă. Ştiam că pot, dar îmi place să mă şi alint. Concurenţa, însă, era una puternică…”, a spus acesta.

”În junglă nu îmi era frică de nimic, m-am adaptat uşor. Mi-a fost teamă că am muncit toată viaţă ca să construiesc o carieră în muzică şi nu ştiam dacă am ce căuta într-o astfel de competiţie, care are şi o componentă sportivă. Dar mi-a făcut un bine. A fost o experienţă pozitivă pentru mine, m-au cunoscut mai bine oamenii, m-au descoperit cei care nu erau neapărat fanii mei. Am primit multe comentarii frumoase de la oameni care îmi spuneau că nu mă plăceau şi m-au văzut într-o altă lumină la Survivor România”, a adăugat el. ”A fost o experienţă grea, din punct de vedere al condiţiilor din junglă. Per total, a fost o experienţă frumoasă, care pe mine ca om m-a ajutat foarte mult, m-a maturizat”, a încheiat Jador.

citește și...