Jador a furat un ceas scump pe vremea când filma în Turcia, la ”Puterea Dragostei”

22.09.2020, 10:56
Jador a furat un ceas scump pe vremea când filma în Turcia, la ”Puterea Dragostei”
Jador a furat un ceas scump pe vremea când filma în Turcia, la ”Puterea Dragostei”

Jador a făcut o mărturisire neașteptată la show-ul pe care îl are la Antena Stars. Acesta a dezvăluit că a furat un ceas atunci când se afla în Turcia, pentru a filma la o emisiune matrimonială.

Jador este astăzi un artist cunoscut. Acesta a ajuns în atenția publicului după ce a participat la show-ul matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În prezent, Jador are propriul reality-show – ”Jador Adevărat”, la postul de televiziune Antena Stars.

La emisiunea de la Antena Stars, artistul a făcut o mărturisire neașteptată. Acesta a recunoscut că a furat un ceas în urmă cu mai mult timp, atunci când se afla în Turcia, pentru filmările de la emisiunea ”Puterea Dragostei”.

Aflat la o testare de parfumuri, Jador a încercat să facă o glumă și i-a spus prietenului său să țină de vorbă angajata, în timp ce el fuge cu parfumul, după care și-a amintit de ce s-a întâmplat în Turcia, când a furat ceasul, cu ajutorul prietenului său.

”Era mult și nu aveam bani și i-am zis lui Mocanu să-l țină de vorbă. Era 800 sau 8000 de euro!”, a mărturisit Jador, potrivit spynews.ro.

Ce mesaj le-a transmis jador fanilor săi  din online

Jador a ținut să le transmită un mesaj celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

”Le mulțumesc celor care au crezut in mine când eram doar un simplu om! Azi cu ajutorul lui Dumnezeu sunt un om iubit de atâta lume însă poate nepregătit pentru oamenii rai! Am încercat sa rezolv fiecare problema pe care alții au avut-o cu mine …prin bun simt și prin evitarea oricărui scandal care mi-ar putea afecta munca!

Eu știu sa cant, iubesc sa cant și voi merge pe acest drum pentru ca indiferent câta lume nu este de acord și pune piedici in calea mea…Cineva de Sus a făcut deja acest plan pentru mine!

Va mulțumesc pentru mesajele frumoase și pentru cele mai puțin frumoase ! Toate astea îmi întăresc și mai mult dorința de a munci și de a va oferi surprize frumoase!”, a transmis artistul.

 

citește și...