Iuliana Tudor, despre relația cu partenerul său de viață. ”M-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva”

19.04.2022, 15:42
Iuliana Tudor, despre relația cu partenerul său de viață. ”M-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva”
Iuliana Tudor, despre relația cu partenerul său de viață. ”M-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva”

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani, a făcut mărturisirri despre relația cu soțul ei, Răzvan Văcăroiu, împrreună cu care are un copil. Prezentatoarea de la Televiziunea Națională a afirmat că îi este recunoscătoare partenerului său de viață pentru că i-a înțeles meseria și pentru că i-a fost mereu alături. ”M-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva”, a spus ea.

Iuliana Tudor este una dintre vedetele de succes de la Televiziunea Națională. În plan personal, prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR, este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

Iuliana Tudor a fost prezentă la podcastul realizat de Damian Drăghici, unde a făcut dezvăluiri despre relația cu partenerul său de viață. Vedeta a afimat că îi este recunoscătoare acestuia pentru că i-a înțeles meseria și pentru că i-a fost mereu alături.

 Iuliana Tudor, despre relația cu partenerul său de viață. ”Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea”

„Partenerii noștri sunt cumva sacrificați pe acest altar. Ei trebuie să fie acolo pentru noi și atât. Nu vrem altceva, doar să fie acolo. Este un tip de egocentrism poate. Nu vrei să te deranjeze nimeni, ești tu cu tine. Eu aveam coșmaruri ani de zile că-mi pică proiectoare, că nu-mi merg ecranele în direct, că nu vine invitatul la timp. Fricile astea nu te fac să ai doar insomnii, ci automat să-l deranjezi pe celălalt noaptea. Agenda personală îl face pe celălalt să depindă de tine. Eu personal m-am pus în pielea soțului meu. N-aș putea să trăiesc în ritmul ăsta, după cineva. De aceea, îi sunt recunoscătoare soțului meu că a rămas”, a mărturisit Iuliana Tudor, potrivit revistei Unica.

Vedeta și-a amintit și cum l-a cunoscut pe cel care îi este partener de viață. Se întâmpla în noaptea de Înviere, la biserica unde ea a fost botezată. „L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem. Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 26 de ani. Nu e ușor, mă întreabă lumea cum de rezistă relația. O căsnicie se învață în fiecare zi. Copiii, pentru mine, sunt o rațiune fundamentală. Cei doi (n.r. partenerii) trec în plan secund. Și atunci, orice probleme am avea noi ca părinți sau cuplu trec în planul doi. Copilul este important”, a detaliat Iuliana Tudor.

citește și...