Iuliana Tudor a avut COVID-19. A lipsit de la emisiunea ”Vedeta populară”

06.12.2021, 13:17
Iuliana Tudor a avut COVID-19. A lipsit de la emisiunea ”Vedeta populară”

Iuliana Tudor, în vârstă de 44 de ani, a anunțat că a fost infectată cu COVID-19, în luna octombrie a acestui an. Din acest motiv, vedeta a lipsit de la filmările pentru emisiunea ”Vedeta populară”, pe care o moderează la Televiziunea națională. În edițiile în care nu a fost prezentă la filmări, Iuliana Tduor a fost înlocuită de colegul ei de la TVR Lucian Ghimişi.

Iuliana Tudor este prezentatoarea emisiunii ”Vedeta populară”, de la TVR. În plan personal, Iuliana Tudor este căsătorită și are un băiețel, Tudor. Iuliana Tudor l-a cunoscut pe soțul ei, Răzvan Văcăroiu,  în noaptea de Înviere, în urmă cu peste 20 de ani, chiar în biserica în care fusese botezată.

Acum, Iuliana Tudor a anunțat că a fost infectată cu COVID-19 în luna octombrie a acestui an. Pentru că înregistrările show-ului „Vedeta populară” erau deja programate, la ultimele trei ediţii de concurs locul Iulianei a fost preluat de colegul său, Lucian Ghimişi.

Iuliana Tudor a avut COVID-19. Anunțul făcut de prezentatoarea TV

Pe contul său de socializare, Iuliana Tudor a explicat motivul absențeiu sale de la cârma emisiunii ”Vedeta populară”.

”La finalul lunii octombrie am avut Covid. Mama mea a fost pozitiva si asa am luat virusul. Eram in timpul filmarilor pentru “Vedeta Populara”. M-am izolat atunci, iar în locul meu la emisie a intrat Lucian Ghimiși. Este motivul pentru care nu ma veti vedea inca 2 editii ca gazda în emisiunea noastra. A fost o experienta delicata, pe care am depasit-o, slava Domnului, cu bine. Vreau sa multumesc mult medicilor care au avut grija de mine si m-au ajutat sa revin rapid alaturi de dvs! Ii multumesc lui Lucian care a preluat de pe o zi pe alta ca prezentator “Vedeta Populara”. Eu o sa va dau intalnire din nou in cadrul Semifinalei si Finalei concursului nostru de Craciun si Revelion! Aveti grija de voi si sanatate multa! Multumesc tuturor pentru gandul bun”, a scris Iuliuana Tudor în mediul online.

citește și...