Iuliana Marciuc, declarații durereroase după moartea tatălui său. ”Nu a mai vrut să lupte”

18.04.2022, 11:40
Iuliana Marciuc, declarații durereroase după moartea tatălui său. ”Nu a mai vrut să lupte”
Iuliana Marciuc, declarații durereroase după moartea tatălui său. ”Nu a mai vrut să lupte”

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, în vârstă de 54 de ani, a făcurt declarații dureroase despre dispariția tatălui său. Alecu Marciuc a încetat din viață luna trecută. ”L-am vizitat la spital și, din momentul în care am plecat, nu a mai vrut să lupte”, a mărturisit vedeta la emisiunea moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

Iuliana Marciuc a trecut printr-o mare suferință de curând. Tatăl său, Alecu Marciuc, a murit în data de 11 martie 2022. Născut la 4 august 1941, la Cetatea Albă, Alecu Marciuc şi-a legat, practic, toată viaţa profesională de Radio România. A lucrat mulţi ani la Secţia Rusă şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene Radio România Internaţional. De numele lui Alecu Maricuc se leagă şi unele dintre cele mai frumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia.

Prezentă în platoul emisiunii ”Exclusiv VIP”, de la postul de televiziune Prima TV, Iuliana Marciuc a vorbit despre tatăl său. “Încă este foarte greu, În ultima lună, tata a fost la unul din cămine, l-am văzut alături de ceilalți seniori. Tata a ajuns acolo pentru că nu se mai putea ridica. Și am ales să fie într-un loc în care era bine îngrijit”, a spus vedeta, citată de click.ro.

Iuliana Marciuc, declarații durereroase după moartea tatălui său. ”A ales să plece într-un moment demn”

”L-am vizitat la spital și, din momentul în care am plecat, nu a mai vrut să lupte. A avut multe momente foarte bune, dar și clipe în care nu mai voia și spunea că ce urmează să se întâmple este penibil. Tata era un Leu demn, un om de cultură care știa și credea în viața de după viață. Și a ales să plece într-un moment demn”, a mai declarat Iuliana Marciuc.


“Nu este foarte greu pentru că știu că este mai bine așa pentru el, că este în lumină și într-o lume în care îi este mult mai bine”, a completat prezentatoarea de la Televiziunea Națională.

citește și...