A murit tatăl Iulianei Marciuc. De ce a fost nevoită vedeta să amâne înmormântarea

13.03.2022, 11:15
A murit tatăl Iulianei Marciuc. De ce a fost nevoită vedeta să amâne înmormântarea
A murit tatăl Iulianei Marciuc. De ce a fost nevoită vedeta să amâne înmormântarea

Prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, în vârstă de 54 de ani, trece prin momente extrem de dureroase. Tatăl vedetei de la televiziunea Națională s-a stins din viațăp. Alecu Marciuc a murit în data de 11 martie 2022. ”Cel mai puternic “leu “a devenit brusc fragil si a dorit sa plece inainte de a incepe chinul”, a scris Iuliana Marciuc în mediul online.

Iuliana Marciuc este în doliu. Tatăl său, Alecu Marciuc, a murit în data de 11 martie 2022.

Născut la 4 august 1941, la Cetatea Albă, Alecu Marciuc şi-a legat, practic, toată viaţa profesională de Radio România. A lucrat mulţi ani la Secţia Rusă şi, ulterior, a contribuit în mare măsură la construirea Secţiei Ucrainene Radio România Internaţional. De numele lui Alecu Maricuc se leagă şi unele dintre cele mai frumoase pagini ale postului de radio estival Radio Vacanţa, de la Mamaia, precizează rador.ro.

A murit tatăl Iulianei Marciuc.   ”Din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatal meu decedat nu a fost externat”

Iuliana Marciuc a transmis două mesaje în mediul online după ce tatăl său s-a stins din viață.

”Tatal meu iubit, sot devotat, bunicul cu cel mai cald zambet ,om de radio Alecu Marciuc. Cel mai puternic “leu “a devenit brusc fragil si a dorit sa plece inainte de a incepe chinul. Inima lui mare i-a cedat ieri in jurul orei 17.00 iar acum este linistit. Rugati-va pentru multa lumina in drumul lui spre lumea de la “Hotarele posibilului” unde stia sigur ca-l asteapta un nou inceput. Voi pregati eu, singura, volumul trei al cartilor cu acest titlu al carui autor este… Sambata 12.03 ora 18.00 la biserica din Ciofliceni se vor citi stalpii si duminica 13.03 ora 13.00 are loc slujba de inmormantare.?”, a anunțat vedeta pe contul său de socializare.

Ulterior, Iuliana Marciuc a anunțat că a fost nevoită să amâne înmormântarea tatălui său: ”Dragi prieteni si colegi ai mei si ai tatalui meu, va anunt cu tristete si revoltata ca din cauza excesului de zel al unui medic anatomopatolog, tatal meu decedat nu a fost externat astazi. Cu scuze, vom reprograma inmormantarea. Va multumim pentru intelegere! Vom anunta data si ora cand Alecu Marciuc va fi depus la biserica, speram LUNI 14 martie.Va rog dati share ! Una dintre ultimele fotografii – arata pasiunea lui pentru fenomenul UFO”.

citește și...