A murit iubitul Danei Marijuana. Suferință mare pentru artistă

07.03.2022, 11:43
A murit iubitul Danei Marijuana. Suferință mare pentru artistă
A murit iubitul Danei Marijuana. Suferință mare pentru artistă

Dana Coteanu, cunoscută sub numele de scenă de Dana Marijuana, trece printr-o mare suferință. Iubitul artistei, Daniel Burlacu, a murit. Acesta avea 49 de ani. Daniel Burlacu urmează să fie înmormântat miercuri. Iubitul Danei Marijuana a murit în urma unui accident. Acesta ar fi căzut de pe o scară și s-a lovit la cap, murind pe loc.

Dana Marijuana este în doliu. Solista avea o relație cu Daniel Burlacu. Bărbatul de 49 de ani, fost campion mondial la kempo, tată a trei băieți, ar fi căzut de pe o scară, chiar la Marijuana, la Hanul Artiștilor și s-a lovit la cap, murind pe loc, anunță click.ro.

“Dana este terminată, nu mai este om, nu-i vine să creadă ce s-a întâmplat în mijlocul Bucureștiului. Este șocată de moartea iubitului ei, de jumătatea ei căci cei doi se iubeaau foarte mult. Au filmat un proiect în familie, era totul la montaj, fiica ei cea mică era rolul principal”, au declarat surse din apropierea artistei pentru click.ro.

A murit iubitul Danei Mariajuana. Va fi înmormântat miercuri

“Iubirea noastră-i veșnică și pură …suflet mare, bun și minunat, te iubim”, a scris Dana Marijuana pe contul său de pe o rețea de socializare. “Un mare campion, un mare erou, cu titlul de cel mai mare spirit de luptător din lume”, a mai transmis artista în mediul online.

Tot pe rețelele de socializare, prietenii danei Marijuana și ai lui Daniel Burlacu au anunțat că acesta urmează să fie înmormântat miercuri, 9 martie 2022: “Cu părere de rău și durere în suflet, vă anunț că Daniel s-a stins din viață vineri dimineață. Luni va fi adus la capela cimitirului Vârteju (Bragadiru), pentru cine vrea să aprindă o lumânare și să-și ia adio de la el. Iar înmormântarea va fi miercuri, începând cu ora 12:00. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

citește și...