Iuliana Marciuc a izbucnit în lacrimi. Drama prin care a trecut partenera lui Adrian Enache. “Mulți ani de zile o dorință neîmplinită“

12.12.2021, 14:35

Iuliana Marciuc, partenera lui Adrian Enache, a vorbit despre dramele din viața ei. Realizatoarea TV și-a deschis sufletul și a vorbit despre perioada în care a făcut eforturi pentru a rămâne însărcinată. “Făcusem tratamente. Am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu”, spune Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din televiziune. Cei doi au devenit părinți în anul 2005, când s-a născut primul fiu al lor.

Prezentă la emisiunea lui Teo Trandafir, partenera lui Adrian Enache a făcut dezvăluiri despre viața ei, în lacrimi.

Iuliana Marciuc: “Făcusem tratamente. Am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu”

Iuliana Marciuc  a mărturisit că a încercat 10 ani să rămână însărcinată, încercând diverse tratamente. Când a crezut că a încercat tot ce se poate, soția artistului a aflat vestea mult așteptată. În prezent, cei doi au împreună un băiat, în vârstă de 16 ani.

“Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate. Aveam o perioadă în care, așa cum mi se recomandase, n-am mai încercat nimic!”, a spus Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc, în lacimi: “Bunica mea înseamnă copilăria mea“

Vedeta și-a adus aminte de momentele copilăriei și bunica ei, moment în care a izbucnit în lacrimi.

“Mă impresionează fiecare zi petrecută împreună cu ea, în care îmi dau seama, de fapt, că oricât aș fi eu de optimistă, mai e puțin. Înseamnă copilăria mea, pentru că stăteam cu ea. Apoi, înseamnă și persoana care, alături de mama, m-a ajutat să îl cresc pe David”, a spus Iuliana Marciuc, la Kanal D.

 

citește și...