Adrian Enache, despre relația cu fica sa. ”Sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”

23.08.2021, 15:12
Adrian Enache, despre relația cu fica sa. ”Sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”
Adrian Enache, despre relația cu fica sa. ”Sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”

Cântărețul Adrian Enache, în vârstă de 55 de ani, a explicat care este relația cu fiica sa, Diana, care îi calcă pe urme în ceea ce privește cariera. ”Sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”, a deeclarat artistul. Acesta mai are un copil dinrelația cu prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, în vârstă de 53 de ani.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară.

Adrian Enache, a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, cum este relația dintre el și fiica sa, Diana.

Adrian Enache, despre relația cu fica sa.  ”Niciodată nu m-a dezamăgit”

Adrian Enache a explicat că are o relație cât se poate de bună cu fiica sa, Diana, despre care afirmă că nu l-a dezamăgit niciodată.

“A fost foarte echilibrată și niciodată nu m-a dezamăgit. Ea știe mai bine ce e bine pentru ea. O susțin mereu și avem o relație demnă de invidiat. Deși sunt alături de ea cu sfaturi, sunt conștient de faptul că fericirea mea nu este și a ei”, a declarat Adrian Enache, potrivit spynews.ro.

Ce a declarat Iuliana Marciuc despre relația cu fiica lui Adrian Enache

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Iuliana Marciuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui Adrian Enache, Diana.

”Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei”, a explicat Iuliana Marciuc.

 

citește și...