În ce relații este Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache. A spus foarte clar!

10.04.2021, 16:39
În ce relații este Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache. A spus foarte clar!
În ce relații este Iuliana Marciuc cu fiica lui Adrian Enache. A spus foarte clar!

Vedeta de televiziune Iuliana Marciuc a dat detalii despre familia sa. Printre altele, aceasta a explicat în ce relații este cu Diana, fiica partenerului ei de viață, cântărețul Adrian Enache.

Adrian Enache trăiește o poveste de dragoste de foarte mulți ani cu prezentatoarea de televiziune Iuliana Marciuc, împreună cu care are un băiat, David. Adrian Enache mai are o fiică, Diana, din căsnicia anterioară. Deși Adrian Enache și Iuliana Marciuc formează un cuplu de foarte mulți ani, cei doi nu sunt căsătoriți. În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva, Iuliana Marciuc a vorbit despre relația pe care o are cu fiica lui Adrian Enache, Diana.

”Am o relație civilizată și o admir pentru faptul că este activă. Diana a terminat Dreptul și se pregătește pentru stagiatul de practică, merge deseori în spectacole alături de Adrian, are emisiune zilnică la radio, la Național FM, și este și elevă la aceeași școală de cinematografie ca și David, dar la altă grupă de vârstă decât fratele ei”, a explicat Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc a dat detalii despre fiul ei și al lui Adrian Enache

În cadrul aceluiași interviu, Iuliana Marciuc a dat detalii și despre David, fiul ei și al lui Adrian Enache, care anul acesta va împlini 16 ani.

”Este un copil foarte bun, a terminat semestrul I al clasei a IX-a cu media 9,75, ceea ce cred eu că, pentru un adolescent, este o performanță. Asta nu înseamnă că nu are și multe activități extrașcolare, pe care am fost atenți să le dezvoltăm și în perioada de pandemie: pasiunea pentru călărit, mersul la sală, cursurile Academiei de Televiziune și Cinematografie „Studiourile Buftea. Suntem atenți să îi stârnim interesul pentru cât mai multe lucuri și, ulterior, el să aleagă ce rămâne hobby și ce ar vrea ca profesie”, a declarat vedeta.

Întrebată dacă este o mamă permisivă, Iuliana marciuc a afirmat: ”Dacă l-ai întreba pe David, ar spune că, dintre cei doi părinți, eu sunt mai permisivă. Dar mie nu mi se pare așa. Sigur, petrecem mult timp împreună, iar de curând ne-am întors dintr-o vacanță în care am fost doar noi doi și care mi-a făcut mare plăcere. M-am bucurat că nu s-a plictisit. În ceea ce privește poveștile… este mult mai puțin vorbăreț decât eram eu la vârsta lui. Eu îi povesteam mamei tot ceea ce se întâmpla la școală, lucru pe care David nu îl face. Asta nu înseamnă că nu este comunicativ, vesel, cu simțul umorului și foarte afectuos”.

citește și...