Iuliana Luciu, primele declarații despre idila cu Cristi Mitrea. Care este, de fapt, relația lor

04.12.2020, 13:45
Iuliana Luciu, primele declarații despre idila cu Cristi Mitrea. Care este, de fapt, relația lor
Iuliana Luciu, primele declarații despre idila cu Cristi Mitrea. Care este, de fapt, relația lor

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, fostul iubit al Andreei Mantea, au luat prin surprindere pe toată lumea după ce au fotografiați în ipostaze tandre. 

Aceștia au fost surprinși într-un local din Capitală în timp ce se sărutau și îmbrățișau ca doi îndrăgostiți, scrie Spynews.ro.

La câteva zile după ce au apărut imaginile cu cei doi, sora Nicoletei Luciu, Iuliana, a făcut primele declarații despre idila cu luptătorul MMA, Cristi Mitrea.

Iuliana Luciu, despre relația cu Cristi Mitrea

Aceasta a mărturisit că întotdeauna a fost discretă cu viața personală, însă a detaliat care este adevărata relație pe care o are cu fostul partener al Andreei Mantea.

Iuliana Luciu a recunoscut că se cunoaște de mulți ani cu Cristi Mitrea, dar între ei nu există în momentul de față o relație amoroasă. Ea a mai spus că nu este prima dată când au ieșit împreună.

‘Nu este prima oară când ieșim împreună, am ieșit de multe ori să mâncăm. Era singurul care putea să mă încălzească. Avem mulți prieteni în comun. Nu este nimic extraordinar. Era 1 decembrie. Asta cu pupatul, ne-am pupat pe obraz, chiar dacă este pandemie. Am încredere în prietenii mei. Eu aveam gluga pe cap și ne-am pupat pe obraz. Și în local era frig. Eu sunt foarte discretă și dacă aș avea un iubit nu m-aș săruta cu el în public’, a declarat Iuliana pentru Antena Stars.

A negat că sunt iubiți

Mai mult de atât, dacă ar fi avut o relație cu Cristi Mitrea, nu s-ar fi sărutat cu acesta în public.

‘Ne știm de foarte mult timp. Nu, este o relație frumoasă de prietenie pe care nu vrem să o stricăm. Am ieșit de multe ori. De obicei, relațiile pe care le-am avut nu le-am expus, le-am ținut doar pentru mine și a fost foarte bine. Acum mă focusez pe proiectele pe care le am’, a mai zis ea.

citește și...