Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, cel mai nou cuplu din showbiz! S-au sărutat cu patos în plină stradă

03.12.2020, 10:24
Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, cel mai nou cuplu din showbiz! S-au sărutat cu patos în plină stradă
Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, cel mai nou cuplu din showbiz! S-au sărutat cu patos în plină stradă

Sfârșitul de an vine cu surprize mari din partea vedetelor! Iuliana Luciu și Cristi Mitrea au fost surprinși în ipostaze tandre. 

Fostul iubit al Andreei Mantea și sora Nicoletei Luciu sunt cel mai proaspăt cuplu din showbiz. Cei doi amorezi au fost fotografiați în timp ce se sărutau pasional într-un restaurant de fițe din Capitală, scrie Spynews.ro.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea formează un cuplu

Cristi Mitrea părea atât de vrăjit de Iuliana Luciu, încât nu s-a mai putut abține în preajma tinerei. A îmbrățișat-o și sărutat-o în restaurant, deși în preajma lor mai erau și alți prieteni.

Luptătorul MMA nu s-a oprit aici. La ieșirea din local, Iuliana a stat lipită de Cristi Mitrea, iar acesta i-a răspuns cu aceleași gesturi. În timp ce așteptau un taxi, cei doi îndrăgostiți s-au luat în brațe și s-au sărutat cu foc și pasiune.

Cristi Mitrea s-a iubit cu Andreea Mantea și au împreună un copil. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Burlăcița” de la Antena 1.

Cristi Mitrea are un copil cu Andreea Mantea

Cei doi s-au separat când prezentatoarea de la Kanal D era însărcinată în patru luni, iar luptătorul MMA nu și-a recunoscut copilul.

Vedeta a suferit enorm în urma despărțirii și a decis să își crească singură băiatul, fără ca fostul ei partener să se implice în vreun fel în educaţia micuţului David.

Între timp, lucrurile s-au calmat între cei doi foști iubiți, iar Andreea Mantea i-a permis lui Cristi Mitrea să-și viziteze băiețelul.

‘Mitrea plătește 200 de euro pe lună pensie alimentară și este extrem de implicat în creșterea băiatului. Se înțeleg de minune, se consultă pentru orice și se ajută la nevoie’, au declarat surse din anturajul celor doi pentru playtech.ro.

citește și...